Subtivir™ > Provita Nutrition Romania
Home / Viață sănătoasă / Subtivir™

Subtivir™

Subtivir

Provita Nutrition introduce sub marcă proprie un nou produs antiviral unic și eficient, având ca target prioritar imunitatea sistemului respirator.

Acțiune contra infecțiilor de natură:

  • Virale
  • Bacteriene
  • Fungice

Mod de acțiune Subtivir

Aport direct de anticorpi sub formă de Imunoglobulină G (IgG) și stimularea organismului pentru producerea de Imunoglobulină A (IgA). Totodată crește răspunsurile imune polivalente, acționând astfel ca un vaccin pentru o imunitate largă (Barnes, 2007).

Imunoglobulinele, cunoscute și sub numele de anticorpi, sunt molecule de glicoproteine produse de globulele albe din sânge. Ele acționează ca o parte critică a răspunsului imun prin recunoașterea și legarea specifică de antigene, cum ar fi: bacteriile, virușii, precum și alți invadatori dăunători, ajutând distrugerea acestora.

Imunoglobulina G: anticorpii IgG sunt cel mai frecvent tip de anticorpi din sânge. Aceștia protejează împotriva infecțiilor „amintindu-și” la ce germeni a fost expus anterior organismul. IgG se găsește în colostrul bovin.

Imunoglobulina A: anticorpii IgA se găsesc în membranele mucoase ale plămânilor, sinusurilor, stomacului și intestinelor, în fluidele pe care aceste membrane le produc, cum ar fi: saliva, lacrimile, precum și în sânge. Este cel mai eficient anticorp împotriva infecțiilor respiratorii virale sau bacteriene, deoarece acționează la punctele de intrare ale infecțiilor. IgA se găsește în laptele matern.

Cum funcționează Subtivir

Speciile de bacili produc un număr mare de substanțe antimicrobiene care includ bacteriocine și substanțe inhibitoare asemănătoare bacteriocinei, subtilină și coagulină, precum și antibiotice, surfactină, iturine A, C, D, E și bacilizină.

Bacillus subtilis (tulpina DE111 patentată și produsă de firma Deerland Probiotics în SUA) este o forma unică de spori capabili să crească Imunoglobulina A specific, ajutând și la creșterea anticorpilor IgG specifici antigenului. Studiile clinice au arătat că sporii de Bacillus subtilis nu numai că au crescut răspunsurile la anticorpi și celule T, dar le-au și extins, pentru a include atât răspunsurile celulelor T CD4+,  cât și CD8+ specifice antigenului (Barnes – 2007; Amuguni – 2012), acţionând mai mult ca un vaccin (Yeonsu Oh – 2020) sau ca adjuvant pentru vaccinuri ADN (de Souza – 2014, Luana – 2015).

Colostrul de bovina este o sursă de imunoglobuline. Colostrul din Subtivir este standardizat să asigure o concentraţie de minimum 30% Imunoglobulina G (IgG).

IgG din colostrul bovin se leagă de mulți agenți patogeni și alergeni umani, poate neutraliza infecția experimentală a celulelor umane. (Ufman – 2018), iar suplimentarea cu colostru bovin concentrat reduce incidența simptomelor infecției tractului respirator la adulți (Brinkworth – 2003).

Se observă deci, că suplimentarea cu IgA și IgG crește semnificativ capacitatea organismului de a lupta împotriva oricărui virus.

Un alt ingredient special în Subtivir este extractul standardizat din Andrographis paniculata furnizând o concentrație de 30% Andrographolide, substanța activă. Studiile clinice arată că Andrographolide poate fi utilizată clinic atât pentru infecții respiratorii virale, cât și bacteriene (Zhang – 2020).

Adăugarea unui extract foarte concentrat (100:1) din usturoi aduce un suport suplimentar împotriva infecțiilor tractului respirator.

În concluzie, Subtivir este un produs care poate fi folosit atât pentru prevenirea, cât și pentru tratarea infecțiilor respiratorii care apar predominant în timpul unui sezon viral sau în cazul unor epidemii

Compoziție Subtivir

Ingrediente / capsulă vegetală:

Colostru bovin (Bos taurus- 30% IgG)250 mg
Extract de creat (Andrographis paniculata, 30% andrografolide)250 mg
Bacillus subtilis20 mg, echivalent la 2×109 UFC*(100×109/g)
Celuloză microcristalină (agent de încărcare)25 mg
Extract de usturoi (Allium sativum) extract 100:110 mg
Palmitat de ascorbil (antioxidant)5 mg
Capsulă vegetală

*UFC – unități formatoare de colonii

Administrare Subtivir

Mod de utilizare recomandat (adulți): câte una sau două capsule o dată sau de două ori pe zi, sau conform recomandării profesionistului de sănătate.

Produsul menționat în acest articol:

Subtivir – 60 capsule vegetale

  • Combate infecțiile tractului respirator: viral, bacterian, fungal.
  • Ajută la susținerea funcției imunitare în tractul respirator.
  • Oferă anticorpi imunoglobuline pentru combaterea infecțiilor cu patogeni a tractului respirator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *