Sold Out

Vitamina E forte – vitamină esențială antioxidantă

0 review-uri
0 din 5

39.68 lei

Stoc epuizat

Doriti sa plasati comanda telefonic?
Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
0268.418.667 0723.333.505

Descriere

Vitamina esentiala antioxidanta

Vitamina E este un antioxidant cheie. Cercetarile au aratat ca suplimentarea cu vitamina E inhibeaza in mod clar avansarea aterosclerozei la bolnavii cu boli de inima.

In Cambridge Antioxidant Study, publicat de jurnalul medical Britanic Lancet in 1996, bolnavii de ateroscleroza coronariana care au luat vitamina E au avut un risc de alte atacuri de cord cu 77% mai mic decat bolnavii care au luat placebo. Intr-un studiu separat axat pe efectul tocotrienolilor asupra asupra colesteroluli, se pare ca acestia inhibeaza activitatea ficatului de sinteza a colesterolului, doze mai mari de vitamina E rezultand intr-o reducere cu 10% a colesterlului “rau” (LDL).

Vitamina E poate sa joace un rol si in protejarea organismului contra diferitelor boli cronice, al incetinirii intr-o oarecare masura a procesului de imbatranire.

Vitamina E are efecte pozitive in: afectiunile circulatorii, complicatiile la nivelul nervilor cauzate de diabetul zaharat, colesterol marit, endometriosis, intarirea sistemului imunitar si a memoriei.

Vitamina E ajuta si la reglarea sistemului hormonal ajutand la mentinerea unei activitati sexuale normale, atat la barbati cat si la femei.

Conform recomandarilor din scrisoarea de sanatate (Wellness Letter) a Universitatii Berkeley din California, toate persoanele ar trebui sa consume zilnic pana la 800 UI (unitati internationale) de vitamina E (incluzand vitamina E obtinuta din alimentatia obisnuita).

Ultimele cercetari arata ca vitamina E este mult mai eficienta daca este asociata cu vitaminele A si C fomand asa-numitul complex antioxidant “ACE” (in traducere romaneasca “AS”).

Compozitie

Vitamina E (d-alfa tocoferol) 400 U.I.

Administrare

Modul recomandat de administrare: 1 capsula pe zi in timpul mesei.

V-ar putea interesa si...

*Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, nu este obligatoriu să obțineți rezultatele promise pe site, sau cele obținute deja de persoanele care au trimis testimoniale.