Vital-3 – complex de Omega 3-6-9

0 review-uri
0 din 5

82.00 lei

Doriti sa plasati comanda telefonic?
Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
0268.418.667 0723.333.505

Descriere

Exista acum o evidenta covarsitoare din mii de teste clinice conform careia consumul de acizi grasi esentiali are efecte benefice asupra: trigliceridelor (componenta a colesteromiei), inimii, creierului, diabetului, depresiei nervoase, artritei, alergiei, circulatiei sanguine, tiroidei, pielii ca si multe altele.

Uleiurile de peste au in compozitie acizi grasi polinesaturati omega 3, cei mai importanti fiind acidul E.P.A. (eicosapentaenoic) si acidul D.H.A. (docosahexaenoic) implicati in sinteza prostaglandinelor care intra in numeroase procese biochimice.

Prostaglandinele sunt implicate, atat in raspunsul imun, cat si in functionarea aparatului cardiovascular, ele fiind raspunzatoare de numeroase afectiuni inflamatorii dureroase.

Deoarece acizii grasi nesaturati din uleiul de peste cresc sinteza prostaglandinelor ei au si efecte antiinflamatoare, fiind recomandati in tratamentul afectiunilor reumatismale. Astfel dupa cateva luni de tratament cu ulei de peste, durerile matinale se amelioreaza cert.

Acidul E.P.A este important pentru prevenirea bolilor de inima, scazand nivelul trigliceridelor, iar acidul D.H.A. este important pentru functiile cerebrale si ale sistemului nervos in general.

Sursa: www.ele.ro

Combinatia de uleiuri Omega 3, 6 si 9 atat din peste cat si din plante asigura o actiune multilaterala si sinergica fiind usor asimilabila de catre organism.

Compozitie

Ulei de borago (nehidrogenat) 400 mg
Ulei de peste (de apa rece) 400 mg
Ulei din seminte de in (presat la rece) 400 mg
Continand:
Acid gama linoleic (GLA)/Omega 6 76 mg
Acid alfa linoleic (ALA)/Omega 3 212 mg
Acid eicosapentaenoic (EPA)/Omega 3 72 mg
Acid decosahexaeonic (DHA)/Omega 3 48 mg
Acid linoleic (LA)/Omega 6 176 mg
Acid oleic (OA)/Omega 9 154 mg

Administrare

Modul recomandat de administrare: 1-3 capsule pe zi inainte de masa sau conform sfatului medicului.

V-ar putea interesa si...

*Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, nu este obligatoriu să obțineți rezultatele promise pe site, sau cele obținute deja de persoanele care au trimis testimoniale.