STOC EPUIZAT

  St John’s Wort – in caz de depresie nervoasa insomnie

  0 review-uri
  0 din 5

  67.99 lei

  Stoc epuizat

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Extractul de St John’s Wort (Hypericum perforatum), o varietate a plantei de sunatoare, este folosit in mod traditional pentru tratamentul depresiei nervoase, a starilor depresive pe fond psihic, din perioada pre-menstruala si menstruala, precum si insomniilor si irascibilitatii cauzate de aceste stari depresive prin efectul lui sedativ.

  Este, de asemenea, eficienta în boli neurologice, migrene, ulcere gastrice, meteorism, boli ale ficatului si ale vezicii biliare. Are proprietati antiinflamatorii, antivirale, antimicrobiene si de regenerare a tesuturilor.

  Substanta activa, hipericina, este responsabila de actiunea farmacologica. Pe langa actiunile clasice antimicrobiana, coleretica, colecistokinetica, cicatrizanta, s-a evidentiat o foarte buna actiune antidepresiva, actionand ca inhibitor al monoaminoxidazei. Stimuleaza organismul sa produca hormonul melatonina care regleaza ciclul somn-veghe si ajuta la tratatrea starilor de insomnia pe fond depresiv.

  Denumirea de St John’s Wort (a Sf. Ion) parvine de la faptul ca, pentru a avea potenta maxima planta trebuie culeasa in ziua de Sf. Ion (24 iunie).

  Acest produs de la Organika este standardizat la maximum de hipericina si are potenta maxima existenta pe piata (23 mcg hipericina/capsula)

  Unele studii sugereaza efecte benefice pentru peroanele suferind de scleroza multipla.

  Compozitie

  Extract de Hypericum perforatum standardizat la 0.5% hipericina450 mg

  Administrare

  Modul recomandat de administrare: 1-2 capsule pe zi cu aproximativ 30 minute inainte de masa.

  Atentionari

  • Se va folosi ocazional.
  • Nu se va administra pe perioade prelungite.
  • A nu se consuma bauturi alcoolice.

  Recomandare

  Produse recomandate pentru stres si insomnie:

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, nu este obligatoriu să obțineți rezultatele promise pe site, sau cele obținute deja de persoanele care au trimis testimoniale.