Spirulina – sursa bogata in proteine

  0 review-uri
  0 din 5

  63.00 lei

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Spirulina este folosita in tratamentul anemiei, hepatitelor, gastritelor si altor procese inflamatorii, al diabetuuli, hipoglicemiei, obezitatii, malnutritiei, in tonifierea pielii si in afectiuni cronice ale pielii; imbunatateste imunitatea. Dar, este contraindicata pentru bolnavii cu edeme (care retin apa) sau blocaje ale fluidelor ce iriga abdomenul inferior.

  De remarcat  este efectul inhibitor in formarea cancerului de colon, datorita prezentei pigmentului albastru de ficocianina (o biliproteina). Sunt putine alimentele care au pigmenti albastri. Acestia – existenti in spirulina – au efecte astringente si de remisie a inflamatiilor. Tot ficocianina este responsabila de acumularea de aminoacizi in creier, pentru formarea neurotransmitatorilor, ceea ce mareste capacitatile mentale ale individului.

  Continutul bogat in acid gama-linoleic (AGL) si  prostaglandina face din spirulina un factor de sporire a imunitatii demn de luat in seama, mai ales de catre persoanele care duc lipsa de AGL.

  Indicatii terapeutice

  • Profilaxia si tratamentul anemiilor alimentare, cu deficit de fier.
  • In programe de reducerea greutatii, curatarea organismului, pentru locuitorii zonelor poluate.
  • Purificarea intestinelor si refacerea microflorei normale, în caz de disbacterioze, boli cronice ale intestinului, colicistite, ulcer gastric si duodenal, profilaxia cancerului intestinului gros.
  • Boli inflamatorii cronice, inclusiv în caz de SIDA, hepatite acute si cronice, tuberculoze, bronsite cronice.
  • Profilaxia si tratamentul articulatiilor, miozitelor, stimularea cresterii în perioada pubertatii.
  • Profilaxia si tratamentul miopiei progresive, cataracta, boli ale organelor vederii, maladii ale retinei la bolnavii de diabet;
  • In tratamentul complex al bolnavilor de diabet.
  • Profilaxia si tratamentul aterosclerozei si a afectiunilor datorate ei: coronoscleroza, stenocardie, boala ischemica a cordului, scleroza vaselor creierului dupa infarct, reglarea tensiunii arteriale la hipo si hipertensivi;
  • Cresterea imunitatii organismului, gripa, în caz de deficiente alimentare,
  • Boli de piele legate de hipovitaminoze, disbacterioze, ridarea si uscarea pielii, hipercheratoza persoanelor în varsta (craparea pielii pe talpa piciorului).

  In caz de anemie cronica avansata, unde se doreste un aport sporit de clorofila, se poate asocia sinergic cu Clorela care contine de aproximativ 10 ori mai multa clorofila decat spirulina, dar contine mai putina proteina.

  Alternativ, consumati produsul Sea Power (puterea marii) care este un complex de alge continand: spirulina, clorela si kelp.

  Compozitie

  Pudra de Alge verzi-albastrui (Spirulina maxima / Spirulina platensis)500 mg
  Acid stearic40 mg
  Croscarmeloza de sodiu60 mg
  Dioxid de siliciu coloidal4 mg

  Nu contine: produse lactate, oua, conservanti artificiali, coloranti, fermenti, indulcitori artificiali, grau, soia sau porumb.

  Administrare

  Modul recomandat de administrare: 1-3 comprimate/zi.

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, nu este obligatoriu să obțineți rezultatele promise pe site, sau cele obținute deja de persoanele care au trimis testimoniale.