• Slim Fit
  • Slim Fit

Slim Fit – pentru a accelera pierderea în greutate

0 review-uri
0 din 5

66.00 lei

Doriti sa plasati comanda telefonic?
Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
0268.418.667 0723.333.505

Descriere

Slim Fit este un produs foarte eficient, creat special pentru a induce pierderea in greutate.

Prezentata in primavara anului 2012 la televiziunea americana de catre Dr. Oz, razberi K din compozitia produsului Slim Fit a produs furori pe pietele americane.

Slim Fit contine razberi K, o cetona originala produsa de firma americana Integrity Nutraceutical, precum si un extract standardizat din frunze de ceai verde continand substanta activa EGCG (epigalocatehin-3-galat), impreuna avand un efect sinergic de accelerare a arderii grasimilor. Razberi K este un accelerator metabolic care obliga organismul sa arda mai accelerat grasimile cu predilectie catre talie. Actioneaza, de asemenea, si pentru eliminarea grasimii depuse pe organele interne, cum ar fi in cazurile de ficat gras.

O simpla cautare Google pentru razberi K va poate da o imagine asupra popularitatii deosebite a produselor pentru slabit care contin acest ingredient original.

Slim Fit actioneaza si mai rapid daca este asociat cu un program minim de exercitiu fizic, chiar si daca acesta este redus doar la 10-15 minute de mers pe jos.

Compozitie

Extract enzymatic din fructe de Zmeur-rosu (Rubus idaeus) 100 mg
Extract hidroalcoolic 20:1 din Frunze de Ceai-verde (Camellia sinensis) 50 mg
Pulbere de orez (Oryza sativa) 190 mg
Dioxid de siliciu 10 mg
Capsula (gelatina) 60 mg

Nu contine: produse lactate, oua, gluten, nuci, arome sau coloranti, fermenti, indulcitori artificiali, grau, soia, porumb.

Administrare

Modul recomandat de administrare: 2 capsule de 2 ori pe zi (2-2).

Atentionare

  • Nu  se recomanda gravidelor si femeilor care alapteaza.
  • Nu se recomanda persoanelor care sufera de anemie (lipsa de fier).

V-ar putea interesa si...

*Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, nu este obligatoriu să obțineți rezultatele promise pe site, sau cele obținute deja de persoanele care au trimis testimoniale.