Rutin forte cu vitamina P > Tratamente naturiste canadiene de la Organika Health Products
  STOC EPUIZAT

  Rutin forte cu vitamina P – anti-inflamator puternic

  0 review-uri
  0 din 5

  44.00 lei

  Stoc epuizat

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Rutina este un flavonoid din clasa flavonoli glicozidici alcatuit din flavonolul quercetina si rutinoza (o dizaharida). Planta cea mai bogata in rutina este hrisca (Fagopyrum esculentum).

  Vitamina P normalizeaza permeabilitatea vaselor si rezistenta lor. Facand parte din grupul flavonelor, colorate in galben, ea actioneaza sinergic cu vitamina C, avand partial si rol de economisire a acesteia. Evolutia carentei de vitamina P poate fi progresiva daca alimentatia este deficitara. Complicatiile grave sunt hemoragiile retiniene sau cele cerebrale.

  Vitamina P se gaseste si in cojile unor fructe precum: lamai, mandarine, portocale. Carenta acestei vitamine duce la slabiciune generala, dureri in membrele inferioare la mers si hemoragii cutanate purpura. Tulburarile de permeabilitate capilara se datoreaza scaderii tonusului vaselor capilare.

  Actiunile produsului Rutin forte

  Rutina are actiune larga: antioxidanta, anti-inflamatoare, anticarcinogenica (ajuta la neutralizarea si eliminarea agentilor carcinogeni), anti-trombotic, citoprotector si vasoprotector.

  Rutina chelateaza (leaga) si este foarte bun pentru eliminarea excesului de fier, in special in cazurile de intoxicare cu azbest. Prin intarirea capilarelor, rutina poate sa previna accidentele vasculare cerebrale. Unele studii indica eficienta rutinei in tratarea endemei venoase in special la picioare prevenind astfel evolutia in boli cronice venoase.

  Prin actiunea citoprotectiva, Rutin, este indicat persoanelor cu diferite grade de intoxicare cu agenti chimici toxici (din alimentatie, mediu ambiant sau locul de munca).

  Recomandari

  • In tratamentul curativ sau profilactic al starilor hemoragipare prin fragilitate capilara (hemoptizii, hemoragii digestive, unele hemoragii retiniene, hemoragii renale, ateroscleroza, hipertensiune arteriala, pericol de accident vascular cerebral).
  • Pentru a preveni eventualele accidente vasculare.
  • In unele boli infectioase însotite de permeabilitate crescuta (scarlatina, tifos exantematic) si în pregatirea preoperatorie (eventual asociat cu vitamina C si K).
  • In procedurile de dezintoxicarea agentilor carcinogeni pe care ii chelateaza (saruri de aur, barbiturice, salicilati).
  • In endema venoasa. Previne oxidarea vitaminei C cand este administrat simultan.
  • Detoxificarea ficatului.

  Pentru tratarea hemoroizilor, venelor varicoase si a insuficientei venoase se recomanda asocierea sinergica cu:

  Legaven

  Formulatie pentru tratare: insuficienta venoasa, vene varicoase, hemoroizi, picioare reci. Promoveaza tonusul vascular la venele de la picioare, talpi si restul corpului.

  Compozitie

  Rutina 100% pura500 mg

  Administrare

  Modul recomandat de administrare: 1 capsula pe zi pe stomacul gol sau dupa sfatul medicului.

  Recomandare

  • Se recomanda administrarea impreuna cu vitamina C.

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, nu este obligatoriu să obțineți rezultatele promise pe site, sau cele obținute deja de persoanele care au trimis testimoniale.