PS-100 forte (fosfatidilserina) - esential pentru creier > Tratamente naturiste canadiene de la Organika Health Products

  PS-100 forte (fosfatidilserina) – esential pentru creier

  0 review-uri
  0 din 5

  215.00 lei

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Cine are nevoie?

  Persoanele:

  • bolnave de Alzheimer (dementa, dementa senila);
  • cu sechele dupa congestii cerebrale care au avut ca rezultat deficiente cognitive si de memorie;
  • cu deficiente cognitive si de memorie;
  • cu deficiente la invatatura (intelegere, memorie recenta);
  • cu activitate cerebrala redusa – o serie de simptome legate de functiile cerebrale, cum ar fi afectarea memoriei recente, confuzia, modificarea comportamentului social;
  • cu lipsa de initiativa, tulburari afective si somatice, care pot fi asociate cu o circulatie cerebrala redusa si cu imbatranirea; in cazuri de pierdere a memoriei si deficiente cognitive;
  • elevi si studenti cu probleme de memorie sau supusi la eforturi sustinute ale memoriei (examene, activitate intelectuala intensa).

  Fosfatidilserina (PS)  este o substanta solubila in grasimi facand parte din clasa fosfolipidelor. Fosfolipidele sunt componente necesare ale membranei celulare. Fosfatidilserina se gaseste in concentratie mare in creier si este necesara pentru functia mintala a creierului.

  Fosfatidilserina se gaseste doar in cantitati mici in alimentatia normala. Mici cantitati de Fosfatidilserina se pot gasi in lecitina.

  Adultii peste 50 de ani sunt cei mai predispusi la deficienta de Fosfatidilserina. Daca apare o deficienta, aceasta nu poate fi usor corectata prin alimentatie.

  Fosfatidilcolina este importanta pentru compozitia normala si repararea celulei in special membrana celulara. Fosfatidilcolina este precursorul major al unui nutrient esential, Colina. Acesta este la randul ei precursorul in sinteza substantei neurotransmitatoare, acetilcolina care este motorul functiei mintale.

  Studiile clinice au aratat ca Fosfatidilserina in combinatie cu Fosfatidilcolina imbunatateste radical functia cognitiva la adulti, in special in cazul persoanelor care sufera de probleme de memorie sau au dificultati la invatatura.

  Se pare ca Fosfatidilserina mareste numarul de locuri receptoare neurotransmitatoare din creier. De aceea, luata in doze mai mari, de 100 mg de 2-3 ori pe zi, Fosfatidilserina imbunatateste functia mintala la bolnavii de Alzheimer (dementa) sau cei care au suferit traume in urma unor accidente circulatorii cerebrale (congestie cerebrala).

  Compozitie

  Ingrediente / capsula:

  Celuloza microcristalina (agent de incarcare)270 mg
  Faina de orez brun (agent de incarcare)130 mg
  Gelatina (capsula)125 mg
  Fosfatidilserina imbogatita cu lecitina din soia100 mg
  Dioxid de siliciu coloidal (agent antiaglomerant)15 mg
  Stearat de magneziu vegetal (agent antiaglomerant)12 mg

  Nu contine: produse lactate, oua, conservanti artificiali, coloranti, indulcitori artificiali, fermenti, grau, gluten.

  Administrare

  Doza recomandata pentru consumul zilnic (oral, numai pentru adulti): cate 1 capsula de 3 ori pe zi, cu un pahar de apa.

  Atentionari

  • Contraindicat persoanelor alergice la soia.
  • Suplimentele alimentare nu se substituie unei diete variate si echilibrate si unui mod de viata sanatos.

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, nu este obligatoriu să obțineți rezultatele promise pe site, sau cele obținute deja de persoanele care au trimis testimoniale.