Sold Out
  • Protocol Imunorex forte
  • Echinacea fortificata
  • Beta Sterolini
  • IMMU-9

  Protocol Imunorex forte de 30 de zile

  0 review-uri
  0 din 5

  264.00 lei

  Stoc epuizat

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Corpul uman contine o “masina de vindecare” miraculoasa numita sistemul imunitar.

  Un sistem imunitar sanatos si puternic identifica, ataca si distruge invadatorii care cauzeaza imbolnavirea si distruge celulele anormale sau infectate incluzand celulele canceroase.

  Un sistem imunitar puternic inseamna un corp sanatos, o minte sanatoasa, o incetinire a imbatranirii si o viata mai lunga, mai fericita. In ziua de azi ,sistemul imunitar uman este slabit in mod constant prin: stres, poluare si chimizarea alimentelor, fie prin tratarea culturilor, fie in cursul procesului de industrializare a alimentelor. Rezultatele sunt usor vizibile: imbolnaviri frecvente, afectiuni ale inimii, ficatului, bilei, oboseala cronica si in final boala cea mai de temut, “cancerul”.

  “Celulele ucigase naturale” (NKC – Natural Killer Cells) reprezinta prima linie de atac a corpului impotriva invaziei microorganismelor, parazitilor, virusilor si a bacteriilor. Ele ataca si distrug celula canceroasa chiar inainte ca aceasta sa se alipeasca intr-un loc anume in organism.

  Alte componente importante ale sistemului imunitar sunt: celulele-T, interleukin-2 si gama-interferon. Mentinerea unui sistem imunitar puternic este esentiala pentru vindecare si mentinere a starii de sanatate.

  Protocolul Imunorex este conceput special pentru stimularea si intarirea sistemului imunitar necesar luptei impotriva afectiunilor existente si prevenirea imbolnavirilor ulterioare.

  Se recomanda efectuarea protocolului Imunorex la fiecare 6 luni in vederea mentinerii unui sistem imunitar eficient.

  Protocolul Imunorex se mai recomanda si dupa protocolul Chelatin forte in cazul persoanelor cu insuficienta imunitara.

  Continut/compozitie pachet

  Beta Sterolini

  Un puternic stimulent cu spectru larg pentru sistemul imunitar, recomandat in caz de sindrom autoimun, alergii, astm, artrita, oboseala cronica, fibromialgie, hepatita C, herpes, imunodeficienta umana, etc.

  1 flacon

  Echinacea fortificata (capsule)

  Foarte bun imunostimulant, antibacterian, antimicrobian, infectii, gripe, raceli, imunodeficienta. Ajuta la eliminarea gradata a infectiilor persistente si mareste rezistenta la bolile infectioase.

  1 flacon

  Immu-9

  O formulare unica pentru suportul si intarirea sistemul imunitar continind o combinatie speciala a 9 extracte normalizate obtinute din plante si ciuperca japoneza Reishi.

  1 flacon

  In pretul protocolului este inclus cate un (1) flacon din fiecare produs.

  Administrare

  Modul recomandat de administrare

  Cu aproximativ 15-30 minute inainte de mesele de dimineata si seara se adminstreaza:

  V-ar putea interesa si...