• Protocol deparazitare - elimină paraziții intestinali
 • Ulei de oregano salbatic
 • Ulei de oregano salbatic
 • Curatitor colon (Colon cleanser)
 • Curatitor colon (Colon cleanser)
 • Para-free forte
 • Goldenseal Coptis C. forte - anticancerigen, antiinflamator
 • Goldenseal Coptis C. forte - anticancerigen, antiinflamator

Protocol deparazitare – elimina parazitii intestinali

0 review-uri
0 din 5

479.00 lei

Doriti sa plasati comanda telefonic?
Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
0268.418.667 0723.333.505

Descriere

Incidenta parazitilor si a candidozei in randul femeilor si a cuplurilor din Romania este intr-o crestere alarmanta. Cuplata cu numarul tot mai mare de infectii urinare recidivante pot duce la imbolnavirea grava a sistemului digestiv (sidromul de colon iritabil) si a aparatului urogenital (candidoze vaginale, cistite, infectii ale tractului urinar superior, infectii ale rinichilor, inflamatii ale prostatei, afectiuni hepatice).

Existenta parazitilor in tractul intestinal reprezinta un mare pericol pentru sanatate. Daca nu sunt eliminati la timp, acestia se inmultesc si se raspandesc in intreg organismul, hranindu-se cu hrana noastra, cu sangele nostru, practic incepand sa ne omoare incet, incet.

De aici si faimoasa fraza: “moartea incepe in intestine”.

Iata mai jos doar cativa din parazitii ce pot fi gasiti in intestinul uman:

 1. Ancylostoma duodenale;
 2. Ascaris lumbricoides;
 3. Enterobius vermicularis;
 4. Schistosoma Taenia;
 5. Trichuris trichiura.

Dar parazitii nu infecteaza doar intestinul. Unii paraziti ajung pana in ficat ca de exemplu (viermele de galbeaza – Fascicola hepatica)

Candida albicans este (o specie de fungi, care de fapt, actioneaza precum un parazit intestinal), porneste de la nivelul intestinului gros si, daca este lasata necontrolata, invadeaza intreg organismul devenind vizibila in gura (limba albicioasa), crapaturi la colturile gurii, in vagin (scurgeri vaginale, mancarimi etc.).

In cazul in care aveti si candidoza, se va efectua tratamentul impotriva candidozei (protocolul pentru candida) apoi, urmati protocolul de deparazitare.

Continut pachet / protocol

Para-free forte

Fortificat cu acid caprilic este un supliment alimentar, o formula antiparazitica. Produsul omoara peste 100 de tipuri de paraziti intestinali si ataca helicobacter pylori.

2 flacoane

Curatitor colon (Colon Cleanser)

Curata si detoxifica colonul, reface mucoasa si flora bacteriana. Recomandat si pentru colon iritabil.

1 flacon

Goldenseal Coptis C. forte - anticancerigen, antiinflamator

Goldenseal Coptis C. forte

Anti-parazitic, anti-bacterian, anti-fungal, anti-viral, anti-protozoar, anti-ancerigen, anti-inflamator specific. Recomandat si pentru diabet tip 2.

1 flacon

Ulei de oregano

Ulei de oregano salbatic (Wild Oregano Oil) cu potenta forte. Produs anti-bacterian, anti-viral, anti-fungal, anti-stafilococic.

1 flacon

Administrare

Etapa 1

Durata: 30 zile

 • Ulei de oregano: cate 6 picaturi de 4-5 ori pe zi, sublingual. Se tin sub limba timp de 45-50 secunde inspirand adanc pe nas si gura (alternativ) dupa care se inghit cu putina apa.
 • Goldenseal Coptis: 3 capsule/zi (1-1-1) inainte de mese timp de 15 zile.
 • Para free: 6 capsule/zi (2-2-2) cu 20-30 minute inainte de mesele principale.

Spalati-va frecvent mainile, in special, inainte de a manca. Folositi sapun terapeutic extrafin cu tea tree oil, primula si rozmarin.

Deoarece moartea parazitilor degaja toxine care trebuie prelucrate de catre ficat, persoanelor cu probleme la ficat li se recomanda sa administreze simultan 1 flacon de Silymarin-300: cate 2 capsule/zi (1-1) intre mese, pe stomacul gol.

Etapa 2

Durata: 25 zile

 • Curatitor colon (Colon Cleanser): 4 capsule/zi, 2 capsule seara inainte de culcare si 2 capsule intre masa de dimineata si masa de pranz, administrate cu cel putin o cana mare de apa, pe stomacul gol.

Nota: se vor consuma minimum 2 litri de lichide pe zi pe toata perioada protocolului.

V-ar putea interesa si...

*Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, nu este obligatoriu să obțineți rezultatele promise pe site, sau cele obținute deja de persoanele care au trimis testimoniale.