Pros Saw Palmetto – intretinere prostata

0 review-uri
0 din 5

66.00 lei

Doriti sa plasati comanda telefonic?
Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
0268.418.667 0723.333.505

Descriere

Pros Saw Palmetto reprezinta formula clasica cea mai recomandata de medici pentru barbatii trecuti de 40 de ani cu scopul mentinerii sanatatii prostatei. Se stie ca dupa 40 de ani prostata incepe sa fie afectata de un proces inflamator denumit medical hiperplazia de prostata (adenomul de prostata). Aceasta inflamatie, fie ca evolueaza pana la punctul cand blocheaza fluxul urinar si doctorii va vor recomanda extirparea prostatei pe cale chirurgicala, fie degenereaza in cancerul de prostata.

Semnele unei hiperplazii pot sa apara destul de tarziu si in general se manifesta prin nevoia de a urina des, in special in timpul noptii. Hiperplazia poate fi detectata timpuriu prin tuseu rectal sau prin ecografie cu ultrasunete.

Dupa varsta de 40 de ani toti barbatii incep sa sufere modificari hormonale, in special scadera nivelului de testosteron liber prin conversia lui in dihidrotestosteron (DHT). Aceasta afecteaza prostata care incepe sa se inflameze. Gradul de inflamare si viteza de evolutie depind intr-o masura si de stilul de viata al barbatului fiind afectata in special de sedentarism, tutun, alcolism, alimentatie neadecvata, stres etc.

Aparenta inevitabila inflamarii prostatei, dupa o anumita varsta, face ca orice barbat sa inceapa din timp un tratament de preventie.

Pros Saw Palmetto este suplimentul perfect pentru acest scop continand combinatia clasica de ingrediente  cea mai recomandata de doctori in scopul prevenirii adenomului de prostata.

Uleiul de palmier pitic (Serenoa Repens) inhiba conversia testosteronului liber in dihidrotestosteron (DHT).

Uleiul din seminte de dovleac este util in profilaxia si tratamentul afectiunilor de prostata prin continutul de seleniu organic si acizi polinesaturati.

Uleiul din seminte de Safflower (ulei din seminte de sofranel – Carthamus tinctorius L.) contine acizi grasi esentiali si zinc de origine organica, ambele fiind necesare pentru sanatatea prostatei.

Compozitie

Extract standardizat din Palmier pitic (Serenoa repens) (continand 85 – 95 % acizi grasi si fitosteroli) 160 mg
Excipienti:
Ulei din seminte de Dovleac (Cucurbita pepo) 175 mg
Ulei de Sofranel (Chartamus tinctorius) 55 mg
Gelatina 80 mg
Glicerina 30 mg
Apa purificata 90 mg
Allura Red 1,5 mg
Brillant Blue 0,5 mg
Sunset Yellow 6 mg
Oxid negru de fier 6 mg

Nu contine: lactate, ou, fermenti, conservanti, indulcitori artificiali, grau, soia, porumb sau gluten.

Administrare

Modul recomandat de administrare: 2 capsule pe zi in timpul mesei.

Recomandari

  • Se va administra minimum 3 luni pe an.
  • In cazul in care adenomul de prostata este deja detectat sau este intr-o faza mai avansata sau in cazul cancerului de prostata se recomanda mai intai un tratament forte cu produsul Prostate Perform pana la eliminarea sau reducerea considerabila inflamatiei prostatei dupa care se poate continua cu 1 capsula de Prostate Perform pe zi sau 2 capsule de Pros Saw Palmetto pe zi pentru urmatoarele 3 luni.

Atentionari

  • Consultati medicul de specialitate daca administrati  tratamente hormonale sau daca administrati medicamente care subtiaza sangele.
  • Efecte adverse: produsul este bine tolerat. In cazuri foarte rare poate sa apara un usor disconfort la stomac.

V-ar putea interesa si...

*Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, nu este obligatoriu să obțineți rezultatele promise pe site, sau cele obținute deja de persoanele care au trimis testimoniale.