Melatonina forte – pentru o stare linistita

0 review-uri
0 din 5

73.00 lei

Doriti sa plasati comanda telefonic?
Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
0268.418.667 0723.333.505

Descriere

Melatonina este produsa de glandele pineale ale mamiferelor si contribuie la reglarea ritmurilor circadiane “stare de somn-stare de veghe” (ceasul intern al organismului).

Melatonina este considerata ca fiind un super-hormon intrucat regleaza productia majoritatii hormonilor umani atat pancreatici cat si endocrini. In plus, melatonina in sine este un imunoregulator care intareste productia de celule T. Dar, daca melatonina este administrata impreuna cu calciul, are un efect imunostimulator foarte puternic al activitatii de raspuns a celulelor T. De aceea, melatonina este un adjuvant in multe protocoale terapeutice.

Melatonina ajuta la reducerea tensiunii arteriale, afirma un grup de cercetatori americani si olandezi. Intr-un studiu publicat in revista asociatiei americane pentru inima “Hypertension” (2004, vol. 43, No. 2:192), 16 barbati cu hipertensiune arteriala au fost tratati cu 2,5 mg de melatonina si cu placebo, luat cu o ora inainte de culcare, timp de 3 saptamani. Barbatilor care au primit melatonina li s-a redus tensiunea sistolica si diastolica  cu 6  respectiv 4 milimetri  coloana de mercur.

Compozitie

Melatonina 5 mg
Manitol 160 mg
Sorbitol 95 mg
Croscarmeloza de sodiu 5 mg
Acid stearic 18 mg
Aroma naturala de cirese 10 mg
Stearat de magneziu 6 mg
Dioxid de siliciu 5 mg
FD&C Red No 0,35 mg
Xilitol 0,25 mg
Maltodextrina 1 mg

Nu contine: produse lactate, oua, agenti de conservare artificiali, fermenti, grau, soia, nici gluten.

Administrare

Modul recomandat de administrare: 1 tableta pe zi (sublingual) de preferinta seara inainte de culcare.

V-ar putea interesa si...

*Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, nu este obligatoriu să obțineți rezultatele promise pe site, sau cele obținute deja de persoanele care au trimis testimoniale.