Melatonina forte - pentru o stare linistita > Tratamente naturiste canadiene de la Organika Health Products

  Melatonina forte – pentru o stare linistita

  0 review-uri
  0 din 5

  73.00 lei

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Melatonina este produsa de glandele pineale ale mamiferelor si contribuie la reglarea ritmurilor circadiane “stare de somn-stare de veghe” (ceasul intern al organismului).

  Melatonina este considerata ca fiind un super-hormon intrucat regleaza productia majoritatii hormonilor umani atat pancreatici cat si endocrini. In plus, melatonina in sine este un imunoregulator care intareste productia de celule T. Dar, daca melatonina este administrata impreuna cu calciul, are un efect imunostimulator foarte puternic al activitatii de raspuns a celulelor T. De aceea, melatonina este un adjuvant in multe protocoale terapeutice.

  Melatonina ajuta la reducerea tensiunii arteriale, afirma un grup de cercetatori americani si olandezi. Intr-un studiu publicat in revista asociatiei americane pentru inima “Hypertension” (2004, vol. 43, No. 2:192), 16 barbati cu hipertensiune arteriala au fost tratati cu 2,5 mg de melatonina si cu placebo, luat cu o ora inainte de culcare, timp de 3 saptamani. Barbatilor care au primit melatonina li s-a redus tensiunea sistolica si diastolica  cu 6  respectiv 4 milimetri  coloana de mercur.

  Compozitie

  Melatonina5 mg
  Manitol160 mg
  Sorbitol95 mg
  Croscarmeloza de sodiu5 mg
  Acid stearic18 mg
  Aroma naturala de cirese10 mg
  Stearat de magneziu6 mg
  Dioxid de siliciu5 mg
  FD&C Red No0,35 mg
  Xilitol0,25 mg
  Maltodextrina1 mg

  Nu contine: produse lactate, oua, agenti de conservare artificiali, fermenti, grau, soia, nici gluten.

  Administrare

  Modul recomandat de administrare: 1 tableta pe zi (sublingual) de preferinta seara inainte de culcare.

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, nu este obligatoriu să obțineți rezultatele promise pe site, sau cele obținute deja de persoanele care au trimis testimoniale.