Sold Out

  Luteina forte – pentru ochi sănătoși

  0 review-uri
  0 din 5

  134.05 lei

  Stoc epuizat

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Luteina forte este recomandat pentru:

  • afectiuni oculare;
  • ateroscleroza maculara (oculara);
  • cataracta;
  • miopie;
  • tulburari de vedere.

  Luteina face parte din familia “carotenoidelor” si constituie majoritatea carotenoizilor acumulati in retina. Cercetarile de specialitate au demonstrat ca luteina actioneaza precum “ochelarii de soare”, adica filtreaza lumina ultra-violetă care dauneaza ochiului.

  Am nevoie de luteina forte? Cand si cum?

  O cura de  minimum 1 flacon de Luteina forte pe an nu poate fi decat binevenita oricui care doreste sa-si mentina ochii sanatosi, caci luteina este cel mai eficient si testat clinic antioxidant care actioneaza cu preponderenta la nivel ocular.

  Pentru intretinere zilnica recomandam Healthy Vision care pe langa luteina in concentratie de intretinere contine si alti nutrienti necesar mentinerii unei vederi sanatoase pana la adanci batraneti.

  Luteina este un antioxidant deosebit de important in special pentru ochi. Distrugand radicalii liberi, luteina joaca un rol major in protectia antioxidanta a aparatului vizual. Luteina se acumuleaza in doua zone oculare: in pata galbena a retinei (macula) si la nivelul cristalinului, participand la protejarea acestora. Este recomandata pentru prevenirea si tratarea cataractei, pentru contracararea efectelor nocive ale radiatilor ultra-violete, in preventia si tratarea aterosclerozei oculare, si in general la tratarea tulburarilor de vedere.

  Numeroase studii clinice au demonstrat ca administrarea luteinei in doze corespunzatoare poate reversa procesele degenerative ale ochiului care conduc la diferite afectiuni oculare sau chiar pierderea vederii.

  Pentru a avea un efect terapeutic, cercetatorii canadieni recomanda ca doza minima zilnica de luteina este de 30 mg. Multe produse contin doze mult prea mici de luteina pentru a avea un efect terapeutic. De aceea firma Organika ofera Luteina forte de 30 mg per capsula, obtinuta pe cale naturala si nu sintetica.

  Compozitie

  Luteina (extrasa din flori de Calendula officinalis)30 mg

  Administrare

  Modul recomandat de administrare: 1 capsula pe zi, in timpul mesei.

  V-ar putea interesa si...