STOC EPUIZAT

Ginseng “alb korean” – energizant, imunostimulator

0 review-uri
0 din 5

74.00 lei

Stoc epuizat

Doriti sa plasati comanda telefonic?
Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
0268.418.667 0723.333.505

Descriere

Ginsengul alb coreean este folosit pentru a “stimula” si totodata pentru a “relaxa” sistemele organismului. Se foloseste in special ca un adaptogen pentru a mari rezistenta la stres. Are proprietati care contribuie la imbunatatirea puterii de concentrare, a memoriei si a capacitatii de munca.

Ginsengul alb coreean este de asemenea un energizant asigurand suport pentru stamina si vitalitate. Este folosit de catre atletii de ambele sexe. Ginsengul alb coreean are si un efect metabolic stimulant pentru sistemul nervos central, creier si vasele de sange care irigheaza zona cerebrala. S-au raportat efecte benefice si in cazurile de diabet, alergie, impotenta, libidou, functia pulmonara, functia imunitara, apetit, endema, arteroscleroza, stari depresive.

Prin caracterul energizant dar totodata adaptogen si relaxant, Ginsengurile albe sunt recomandate in perioada de recuperare post-operatorie.

Contribuie alaturi de celelalte forme de Ginseng la refacerea energetica a organismului prin “incarcarea bateriilor” interne.

Compozitie

Radacina de Ginseng alb coreean (Panax Ginseng) (Premium Quality) 500 mg
Celuloza microcristalina 7 mg
Stearat de magneziu 3 mg
Capsula (gelatina) 100 mg

Nu contine: produse lactate, oua, conservanti artificiali,coloranti, fermenti, indulcitori artificiali, grau, porumb, soia.

Administrare

Modul recomandat de administrare: 1 – 2 capsule pe zi.

Mai multe din familia Ginseng...

V-ar putea interesa si...

*Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, nu este obligatoriu să obțineți rezultatele promise pe site, sau cele obținute deja de persoanele care au trimis testimoniale.