Coenzima Q10 - 120 mg - 60 capsule > Tratamente naturiste canadiene de la Organika Health Products

  Coenzima Q10 – 120 mg – 60 capsule

  0 review-uri
  0 din 5

  246.00 lei

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Coenzima Q10 (CoQ10) este supranumita “scanteia vietii” datorita importantei ei in producerea energiei de catre organismul uman. La varsta de 50 de ani, nivelul de CoQ10 in organism este deja redus la sub jumatate comparativ cu varsta  de 20 de ani.

  CoQ10 are efecte benefice asupra functiilor inimii si de aceea este recomandata pentru cei ce sufera de: insuficienta cardiaca, cardiopatie ischemica, angina pectorala, infarct miocardic, ateroscleroza, hipertensiune arteriala.

  CoQ10 este un antioxidant puternic, care in doze de 60-120 mg are un efect de intarire a sistemului imunitar prin marirea productiei de anticorpi. Este de asemenea utila in reducerea efectelor secundare ale chimoterapiei. Ultimele studii arata efecte benefice la diabetici si la cei cu colesterol marit.

  Studiile efectuate in SUA au demonstrat ca suplimentarea cu CoQ10 mareste activitatea macrofaga si are de asemena efecte antivirale, antibacteriale si anticancerigene.

  Studile doctorului K. Folkers publicate in revista Clinical Investigator arata ca adaosul de CoQ10 inverseaza efectele imbatranirii asupra sistemului imunitar iar doze mai mari, de peste 300 mg pe zi inhibeaza inaintarea  cancerului la sani, in multe cazuri conducand la vindecarea totala.

  CoQ10 in doze de 60-120 mg/zi intareste activitatea “celulelor ucigase naturale” (natural killer cells) care inhibeaza metastazarea tumorilor. In timpul infectiilor sau a bolilor canceroase se recomanda doze de CoQ10 de 240-360mg/zi.

  Coenzima Q10 este mai usor absorbabila in prezenta unei grasimi animale. De aceea, pentru o absorbtie eficienta si efecte mai spectaculoase, in special pentru bolnavii cardiaci, este recomandat ca pe langa CoQ10 sa se suplimenteze si cu ulei de somon salbatic.

  Compozitie

  Fiecare capsula contine:

  Coenzima Q10 (ubiquinona)120 mg
  Ingredienti non-medicinali:
  Gelatina100 mg
  Celuloza microcristalina200 mg
  Stearat de magneziu8 mg

  Nu contine: lactate, ou, conservanti artificiali, coloranti, fermenti, indulcitori artificiali, grau, soia, sau gluten.

  Administrare

  Modul recomandat de administrare (doar pentru adulti, in mod oral): 1 capsula pe zi.

  Recomandari

  • Intrucat coenzima Q10 este mai bine absorbita in prezenta unei grasimi animale se recomanda asocierea ei cu Pacific Salmon Oil.

  Atentie

  • A nu se administra in caz de sarcina sau lauzie!
  • Consultati medicul daca administrati L-carnitina, medicamente antihipertensive, chimioterapie sau Warfarin!

  Mai multe din categoria coenzimelor...

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, nu este obligatoriu să obțineți rezultatele promise pe site, sau cele obținute deja de persoanele care au trimis testimoniale.