CLA - acid linoleic conjugat > Tratamente naturiste canadiene de la Organika Health Products
  STOC EPUIZAT

  CLA – acid linoleic conjugat

  0 review-uri
  0 din 5

  92.00 lei

  Stoc epuizat

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  C.L.A. (Conjugated Linoleic Acid) tradus acidul linoleic conjugat  este un acid gras care reduce abilitatea corpului de a depozita grasimi, in acelasi timp marind utilizarea grasimilor din corp pentru producerea de energie. C.L.A. reduce prezenta lipoproteinei lipaza, o enzima critica pentru sinteza grasimilor.

  Cand lipoproteina lipaza este redusa, mai multa grasime este arsa decat este depusa in corp. C.L.A. de la Organika este un extras 100% natural cu o potenta maxima de minim 85% C.L.A. Majoritatea altor produse similare au concentratii ce nu depasesc 74-82% .

  C.L.A. este recomandat in cura de slabire. Cel mai evident efect este reducerea stratului de grasime in zona abdominala.

  Daca C.L.A. este asociat cu un minim de exercitiu fizic pentru accelerarea arderilor si cu un diuretic natural specific pentru eliminarea acumularilor de apa din celulita, poate sa conduca la reducerea radicala pana la eliminarea totala a celulitei.

  Compozitie

  Acid linoleic conjugat850 mg (din 1000 mg de uleiuri din surse naturale 85% CLA)

  Administrare

  Modul recomandat de administrare (doar pentru adulti): 1 capsula de 3 ori pe zi cu 30  de minute inainte de mesele principale.

  Atentionari

  • A nu se administra in caz de sarcina sau lauzie!
  • Consultati medicul inainte de folosire daca suferiti de diabet si/sau de sindrom metabolic.

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, nu este obligatoriu să obțineți rezultatele promise pe site, sau cele obținute deja de persoanele care au trimis testimoniale.