Sold Out

Ciocolată cu calciu și magneziu – 90 tablete masticabile

0 review-uri
0 din 5

84.00 lei

Stoc epuizat

Doriti sa plasati comanda telefonic?
Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
0268.418.667 0723.333.505

Descriere

Calciul este un element esential pentru sanatatea oaselor si dintilor. Calciul estre necesar copiilor in perioada de crestere si pubertate (9-18 ani) dar si adultilor in special femeilor dupa varsta de 40 de ani sau suferind de osteoporoza. Doza zilnica recomandata este de 250-500 mg pe zi pentru copii si 500-1500 mg pe zi pentru adulti.

Xylitol este un alcool al zaharului care este produs prin reducerea xylozei din zahar. Xylitolul exista in mod natural si in fructe, cum ar fi pere sau capsuni. Xylitol afecteaza compozitia bacteriala a cavitatii orala chiar si in doze mici. Pe de alta parte, o doza relativ mare este necesara pentru a contrabalansa productia de acizi din jurul dintilor, conferindu-i astfel proprietati de protectie contra cariilor dentare si contra bacteriilor nocive.

Ciocolata folsita de Organika (a la Francaise) este obtinuta din boabe de cacao neagra extra virgina de cea mai inalta calitate.

Tabletele de calciu 1:1 sunt delicioase la gust si fac o adevarata placere din administrarea dozei zilnice de calciu. Masticarea si amestecarea cu saliva maresc bioabsorbtia calciului.

Compozitie

Calciu (carbonat de calciu) 250 mg
Magneziu (oxid de magneziu) 250 mg

Excipienti: xylitol, sorbitol, stearat de magneziu, dioxid de siliciu coloidal, arome naturale din lapte, cacao neagra extra virgina, aroma naturala de cacao.

Administrare

Modul recomandat de administrare

  • Pentru copii intre 9-18 ani si pentru adulti: 1 tableta pe zi sau conform dozelor zilnice recomandate.

Recomandare

  • Se va administra de preferinta intre mese.

V-ar putea interesa si...

Mai multe produse recomandate pentru sanatatea copiilor:

*Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, nu este obligatoriu să obțineți rezultatele promise pe site, sau cele obținute deja de persoanele care au trimis testimoniale.