Santevia Water Systems - filtru pentru dus > Elimina clorul din apa de la dus
  • Santevia Water Systems - filtru pentru dus - alb
  • Santevia Water Systems - filtru pentru dus
  • Santevia Water Systems - filtru pentru dus - crom

  Santevia – Filtru pentru dus

  0 review-uri
  0 din 5

  224.99 lei

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Clorul este adaugat in apa de la robinet si in bazinele de inot. Clorul este absorbit rapid prin piele. Clorul din apa de baut poate fi usor eliminat cu filtrul Santevia care foloseste filtrul in 5 trepte. Dar apa cu care facem dus sau baie?

  Efectele clorului asupra pielii

  Efectele nocive sunt multiple:

  • Acnee, eczema, iritatie. Cauzate de promovarea generarii de radicali liberi.
  • Cancer. Potrivit unui raport despre HULIQ.com, o organizație independentă de știri, clorul promovează generarea de radicali liberi în organism și, în special, în piele. Radicalii liberi s-au dovedit a cauza cancer. Apa din apa de la robinet (consumata oral) are o mare legatura cu cancerul de vezica urinara, de san si de intestine. Aplicata pe piele (dus, baie sau la piscina), apa clorurata cauzează cresterea riscului de melanom malign, altfel cunoscut sub numele de cancer de piele.
  • Îmbătrânirea prematură a pielii. Radicalii liberi promovati de clor cresc toxicitatea, care conduce la iritarea pielii, cum ar fi acneea si eruptiile. Studii raportate de FreeDrinkingWater.com au aratat apa clorinata promoveaz ă procesul de imbatranire, similar cu efectele expunerii extinse la soare.
  • Proteine epuizate și piele uscată. FreeDrinkingWater.com raportează că, clorul poate distruge o mare parte din proteina necesară în organism. Pe termen scurt, acest lucru poate duce la piele uscată, senzație de mâncărime. Depleția continuă poate duce la o piele foarte uscată. Deși mulți ar crede că se înmoaie în cada pentru a atenua pielea uscată, acest fapt poate face mai mult rău decât bine. Apa, chiar si neclorinata poate să epuizeze pielea de uleiurilor sale naturale care rețin umezeală, iar clorul intensifică foarte mult acest efect. Dușurile și băile ar trebui să rămână scurte, iar crema de hidratare aplicată imediat după aceea.

  Fitrul pentru dus Santevia elimina efectele nocive ale apei clorinate.

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.