Stemulin CD34+ - activator celule stem > Tratamente naturiste canadiene de la Provita Nutrition Health

  Stemulin CD34+ – activator celule stem

  0 review-uri
  0 din 5

  214.00 lei

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505
  Christian Drapeau
  „Celulele stem reprezinta fundatia sistemului de regenerare, reparare si vindecare a organismului.”

  Christian Drapeau, Ms.C.

  Descriere

  Ce este Stemulin CD34+?

  Ms. C. Christian Drapeau: “Celulele stem reprezintă fundația sistemului de regenerare, reparare și vindecare a organismului.”

  Celulele stem adulte sunt celule nediferențiate care nu conțin în interiorul lor molecula de ADN, deci se pot transforma în orice celule specifice organului sau țesutului în care, fie se găsesc, fie spre care sunt direcționate sau implantate. Celula stem este cărămida procesului de creștere, reparare și regenerare a organismului. Celule stem adulte nu dispar după naștere, ele sunt produse în continuare de organism jucând un rol important în repararea țesuturilor afectate de boală, epuizare, îmbătrânire. Producția de celule stem adulte se micșorează odată cu trecerea anilor. Celulele stem adulte pluripotente sunt folosite în cadrul reînnoirii țesutului și se pot diferenția în scopul producerii diferitelor tipuri de celule umane. Acum, ele reprezintă o alternativă promițătoare pentru celulele stem embrionare, aplanând astfel numeroasele polemici stârnite de cele din urmă, care necesită distrugerea embrionului. Practic, celulele stem pot regenera orice organ intern, elementele constitutive ale sângelui, mucoaselor precum și țesuturile tisulare (țesut nervos, cardiac, muscular, osos, etc).

  Teoria regenerării cu celule stem:

  Teoria afirmă că celulele stem (adulte, nu embrionare) sunt produse în mod natural în măduva oaselor și sunt eliberate în mod natural în circuitul sangvin (și limfatic) prin care călătoresc către celulele care au nevoie de “ajutor”. Când un organ sau un țesut este într-o situație problematică sau critică (boală), acel organ eliberează în circuitul sangvin și sistemul limfatic anumiți compuși chimici care declanşează eliberarea de celule stem din măduva oaselor. Organul mai eliberează totodată și un alt compus chimic (marker) care atrage celulele stem către acel organ. Celule stem eliberate din măduva oaselor urmăresc gradientul de markeri din circuitul sangvin și/sau limfatic care le “ghidează” către organul respectiv. Acolo, celulele stem proliferează și se diferențiază în celule noi ale organului respectiv (vom explica mai jos ce înseamnă diferențierea). Cercetările științifice recente au demonstrat valabilitatea acestei teorii concluzionând că celulele stem adulte sunt produse în măduva oaselor după care călătoresc prin întreg organismul acționând pentru repararea și optimizarea funcțiilor organelor și țesuturilor. Pe măsură ce îmbătrânim sau ca urmare a unor boli acute sau degenerative, numărul de celule stem care circulă prin organism scade, lăsând organismul susceptibil la îmbătrânire, degenerare a organelor, îmbolnăviri mai dese și mai profunde, incapacitate de vindecare.

  Ingredientele din Stemulin pot stimula, atât producția de celule stem în măduva oaselor, cât și eliberarea a milioane de asemenea celule pentru a circula prin organism. Celulele stem pot apoi migra și se atașează oricărei celule, țesut, os, mușchi, cartilaj, organ, oriunde în organism unde este nevoie de reparație. Odată atașate, fiecare celulă stem se multiplică de 3.000-5.000 de ori. Majoritatea celulelor din organismul uman sunt specializate să îndeplinească funcția fiecărui organ din care fac parte. Celulele stem sunt, însă diferite. Când se divid, pot să producă fie mai multe celule stem fie “progenituri”, adică celule care se diferențiază și se transforma când ajung la maturitate în celule specializate. De aici vine și numele de celule “stem” deoarece din ele apar “mugurii” celulelor specializate. În limba engleză “stem” înseamnă “mugur”. Această capacitate de diferențiere în celule specializate atunci când  acestea devin nefuncționale ca urmare a îmbolnăvirii, degenerării, mutației, rănirii sau îmbătrânirii, fac ca utilizarea celulelor stem să constituie cel mai valoros mecanism la dispoziția medicinei regenerative. Inspirat din descoperirile omului de știință de origine canadiană, Christian Drapeau, confirmate printre altele și de stagiul 1 al unui recent și intens proiect de cercetare de la Royal Victoria Hospital din Montreal, Canada, Stemulin este un produs care ajută la creșterea producției de celule stem adulte în măduva osoasă, precum și a eliberării și direcționării acestora către zonele afectate din organism. Dacă putem convinge organismul să producă pe cale naturală mai multe celule stem adulte sau să stimuleze diviziunea acestora, atunci organismul nostru va fi capabil să repare țesuturile ale căror funcționare este afectată de boli, accidente, degenerări sau îmbătrânire. Problema realizării unui produs eficient implică 4 etape fundamentale care trebuie adresate toate simultan pentru ca un activator de celule stem să fie util până la capăt:

  1. Mărirea producției proprii de celule stem adulte în măduva osoasa (celule noi) sau în țesuturi (celule rezultate din diviziune celulară).
  2. Dar, a mări producția de celule stem nu este suficientă dacă nu intervine și un mecanism de eliberare a acestora în circuitul sangvin și limfatic.
  3. Mai mult, este necesar și un alt mecanism prin care organismul, prin intermediul sistemului imunitar, să direcționeze cu preponderență aceste celule stem către locurile unde este nevoie.
  4. Odată ajunse la organul bolnav, celulele stem trebuie să se “transforme” în celule noi specifice organului respectiv. Pentru a realiza acest lucru este nevoie de stimularea procesului de generare de celule noi prin intermediul mecanismului genetic care implică cele 2 molecule fundamentale,  ADN-ul și ARN-ul.  ADN-ul este cel care se găsește în fiecare celulă a unei ființe vii și care este esențial pentru identitatea organelor. ARN-ul este o moleculă care are funcția să “inscripționeze” ADN-ul pentru ca celula stem să devină o celulă specifică unui anume organ.

  Ingredientele din Stemulin adresează toate cele 4 etape necesare descrise mai sus.

  Ce beneficii oferă Stemulin CD34+?

  1. Benefic în caz de cancer, pre și post chimioterapie;
  2. Scleroză multiplă, paralizii, boli neurologice, accident vascular cerebral;
  3. Infarct miocardic, arterite;
  4. Hemoragie, limfom, stare post-operatorie;
  5. Hepatită, ciroză, diabet;
  6. Osteoporoză, reumatism, dureri articulare, afecțiuni ale mușchilor.;
  7. Boli degenerative, Parkinson, Alzheimer, Sindrom Down;
  8. Retinopatie, miopie;
  9. Insuficiență renală.

  Compozitie

  Ce conține Stemulin CD34+?

  Generația a II-a de Stemulin CD34+ încorporează acum și ingredientul Fucoidan, descoperit recent ca fiind unul dintre cei mai puternici stimulatori ai producerii și circulației celulelor stem progenitoare. Mai conține, de asemenea, Acid elagic care protejează celulele stem contra radicalilor liberi și Terminalia chebula care stimulează și protejează ADN-ul și ARN-ul.

  Ingrediente / 3 capsule vegetale:

  Extract hidroalcoolic din semințe de Rodie (Punica granatum)399 mg – conținând 40% acid elagic, adică 159.6 mg
  Pulbere din întreaga plantă de Haritachi (Terminalia chebula)320.40 mg
  Pulbere din întreaga plantă de AFA (Aphanizomenon flos-aquae)300 mg
  Extract apos de Varec (Fucus vesiculosus)300 mg
  Extract apos 100:1 de Kombu (Laminaria japonica)140,14 mg
  Chitosan (crustacee)139,74 mg
  Agent de încărcare: celuloză microcristalină105 mg
  Hialuronat de Sodiu39 mg – continand 44% acid hialuronic, adica 17,16 mg
  Vitamina D3 / Colecalciferol (din lanolină din lână de oaie, fosfat dicalcic), furnizând 15 mcg. vitamina D3 – 300% VNR*)3 mg
  Capsulă: hipromeloză
  Antioxidant: palmitat de ascorbil

  *Valoare Nutritionala de Referinta cf. Regulament 1169/2011

  Nu conţine: produse lactate, ouă, gluten, soia, grâu, porumb, fermenți, nuci, îndulcitori artificiali, arome sau coloranți.

  Greutatea netă e = 63,458 g

  Administrare

  Mod de administrare recomandat (adulți): 3 capsule  pe zi, în priză unică, de preferință cu două ore înainte sau la două ore după consumarea de medicamente sau de alte produse de sănătate.

  Ce face atât de excepțional Stemulin CD34+?

  Stemulin CD34+ este un produs care completează gama de produse originale unice – Provita. Administrat singur sau în combinații sinergice (ca de exemplu Revital -TA), Stemulin prezintă potențialul revoluționării modului de aplicare a medicinii alternative. Tratamentele cu celule stem reprezintă ultima revoluție în medicina modernă. În momentul de față  există indicații specifice de utilizare a celulelor stem în peste 70 de boli:

  • refacerea organelor bolnave, degenerate, îmbătrânite;
  • restaurarea balanţei bio-chimice;
  • mărirea traficului limfocitelor şi monocitelor.

  Atenționări:

  • Nu utilizați suplimentul dacă sunteți însărcinată sau dacă alăptați.
  • Dacă aveți dureri abdominale, crampe, spasme și/sau dureri de cap atunci când utilizați acest produs, reduceți doza sau încetați utilizarea.
  • Dacă manifestați o hipersensibilitate (de exemplu, o alergie) încetați utilizarea.
  • A nu se depăși doza recomandată de specialist.
  • A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor.
  • Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viată sănătos

  Recomandări

  Referinte

  • Woods K., Ann NY Acad Sci 2000; 908: 331-335
  • Liang L., Stem Cells, 2002; 20(1): 21-31
  • Erices A., Br. J Haematol, 2000; 109(1): 183-186

  Producator

  PROVITA Nutrition and Health Inc., Port Coquitlam, BC V3C 1S2, CANADA

  Produse sinergice recomandate:

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.