SERRA PLUS / Serapeptaza 60 caps - Cea mai eficientă enzimă proteolitică împotriva inflamației și durerii aferente, Multiple beneficii > Tratamente naturiste canadiene de la Provita Nutrition Health
Comenzi Telefonice : 0723.333.505 | 0268.418.667
Luni - Duminica 08:00-21:00
Subtotal: 135.00 lei (1)

Subtotal coș: 135.00 lei

Vezi coșul Continuă cu finalizarea comenzii
Meniu
  Vezi coșul „Chlorella Bio-Pure” a fost adăugat în coș.

  SERRA PLUS / Serapeptaza 60 caps – Cea mai eficientă enzimă proteolitică împotriva inflamației și durerii aferente, Multiple beneficii

  0 review-uri
  0 din 5

  161.00 lei

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Ce este Serra Plus?

  Serra Plus este o formulație sinergică de 5 ingrediente puternic antiinflamatoare combinate cu o doză maximă de enzimă Serrapeptază. Produsul mai conține și piperină, cunoscută pentru efectul de mărire a biodisponibilității și a eficienței ingredientelor.

  Serrapeptaza este o enzimă proteolitică produsă de bacteriile Serratia, pe care o regăsim în intestinele viermilor de mătase.

  Combinația de ingrediente se află într-o capsulă vegetală gastrorezistentă cu eliberare prelungită (deci va trebui administrată pe nemâncate).

  Serrapeptaza este folosită cu succes de aproape 40 de ani în Europa și Asia pentru beneficiile sale în tratarea durerii, inflamației, edemelor induse de diverse traume fizice și în cazul secreției excesive de mucus. Are capacitatea să curețe arterele și să dizolve cheagurile de sânge, având efect profilactic și curativ în accidentele ischemice ale vaselor de sânge.

  Ce beneficii oferă Serra Plus?

  1. Serrapeptaza acționează ca un antiinflamator și analgezic, având efect asemănător celui produs de aspirină, ibuprofen și alte medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS). Produce, de asemenea, efecte fibrinolitice și antiedematoase în țesuturi. Acțiunea sa antiinflamatoare este superioară celei produse de alte enzime proteolitice. Serrapeptaza acționează prin fragmentarea depozitelor de fibrină, reducând vâscozitatea acesteia, inhibând eliberarea mediatorilor inflamatori. Astfel are loc drenajul acestor acumulări generatoare de inflamație, promovând procesul de refacere a țesuturilor.
  2. Serrapeptaza este deosebit de eficientă în ameliorarea inflamațiilor cronice din sfera ORL. Reduce semnificativ intensitatea durerii, diminuând cantitatea și purulența secrețiilor. Este benefică în dificultățile de înghițire, disfonie și obstrucție nazală. Studiile au evidențiat și efecte salutare în normalizarea secrețiilor bronhopulmonare. Ameliorează dureri de orice natură, datorate unor afecțiuni precum sinuzită, rinită, migrene, dureri de dinți, osteoartrită, artrită reumatoidă, răni, traume post-operatorii, cancer pulmonar, emfizem pulmonar.
  3. Deoarece Serrapeptaza este capabilă să digere țesuturile dăunătoare, poate fi utilizată pentru a reduce obstrucția arterială (plăcile ateromatoase) și a facilita circulația sanguină normală. Hans Neiper, medicul și omul de știință german de renume mondial, a raportat îmbunătățiri semnificative în urma tratamentului cu Serrapeptază, în cazul unor pacienți cu arterele parțial obturate. Serrapeptaza poate reduce riscul accidentelor cardiovasculare, poate ameliora simptomele cauzate de sindromul tunelului carpian și poate liza chisturi (ovariene și ale sânului) și fibroame.
  4. În urma administrării acestui supliment, pot fi reduse toxinele din intestin. Unele studii indică efectul chelator al Serrapeptazei în reducerea plăcilor aterosclerotice. Benefic și în problemele de vedere cauzate de inflamarea și blocarea vaselor oculare, în ulcer varicos și tromboflebită, scleroza multiplă sau lupus.
  5. Prin efectul puternic antiinflamator, Serra Plus este inclusă în diferite protocoale anticancerigene.

  Compozitie

  Ce conține Serra Plus?

  Serra Plus conține o concentrație standardizată forte de 120.000 UI per capsulă de Serrapeptază și este combinată sinergic cu cea mai completă gamă de ingrediente proteolitice și antiinflamatoare precum bromelaina, curcumina, Boswellia, papaina, ghimbirul și piperina.

  Serapeptaza (50 mg – 2400 UI/mg)120.000 UI
  Curcumin 95% (Curcuma longa)100 mg
  Bromelină100 mg
  Papaină – 2000 USP150 mg
  Boswelina – 65% extract din Boswellia serrata)100 mg
  Extract 10:1 Zingiber officinale50 mg
  Piper nigrum15 mg
  Capsulă (hipromeloză, gumă gellan)118 mg
  Agent de încărcare: celuloză microcristalină49 mg

  Nu conține: produse lactate, ouă, gluten, soia, grâu, porumb, nuci, îndulcitori, arome sau coloranți artificiali.

  Administrare

  Mod de administrare recomandat (pe nemâncate):

  • Pentru întreținere: 1 capsulă pe zi, între mese.
  • În mod terapeutic: 1 capsulă de 2 ori pe zi (1-1), între mese.
  • În mod terapeutic intensiv: câte 2 capsule de 2 ori pe zi (2-2), între mese, timp de 2-3 săptămâni, după care se poate reduce la 2 capsule pe zi (1-1).

  Ce face atât de excepțional Serra Plus?

  Componentele Serra Plus sunt antiinflamatoare naturale de cea mai bună calitate. Pe lângă super-enzima antiinflamatoare Serrapeptază, se adaugă și următoarele ingrediente valoroase: curcumina, bromelaina, piperina, ghimbirul, papaina și Boswellia. Curcumina (Turmericul), ghimbirul și piperina nu sunt doar delicioase în preparatele culinare – ci sunt și antiinflamatoare puternice. Bromelaina (din Ananas) și papaina (din Papaya) sunt enzime recunoscute științific pentru efectele lor antiinflamatorii. În sfârșit, extractul din Boswellia serrata reduce procesul inflamator. Combinate, aceste șapte ingrediente naturale puternice oferă cea mai eficientă variantă în combaterea inflamației!

  Ce se întâmplă cu Serra Plus după ce a fost ingerată?

  Capsula de Serra Plus este acoperită enteric (gastrorezistentă), astfel încât eliberarea conținutului va fi întârziată, pentru ca ingredientele să fie protejate în timpul călătoriei lor prin mediul acid al stomacului și, prin urmare, să acționeze eficient la nivelul intestinului. Serra Plus trebuie deci sa fie administrată pe nemâncate.

  Atenționări:

  • Serrapeptaza și curcumina fluidizează sângele, motiv pentru care  vă recomandăm să consultați specialistul înainte de administrare.
  • Dacă simptomele persistă sau se agravează, încetați administrarea și consultați specialistul. Unele persoane pot avea reacții alergice, stare de voma, dureri intestinale sau diaree. În acest caz încetați utilizarea.
  • Consultați specialistul înainte de utilizare dacă suferiți de ulcer gastroduodenal sau gastrită, sau dacă urmați tratamente antiplachetare, anticoagulante, antiinflamatoare, sau cu antibiotice, sau dacă ați suferit de curând o intervenție chirurgicală, sau dacă aveți alergie la latex sau la fructe.
  • Nu utilizați dacă sunteți însărcinată sau alăptați.
  • A nu se lăsa la vederea și la îndemâna copiilor.
  • A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
  • Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viată sănătos.

  Recomandări:

  • Pentru tromboflebită sau curățare arterială poate fi administrat ca adjuvant împreună cu suplimentul Formula Flow cu aminoacizi.
  • Vă mai recomandăm de asemenea și produsul nostru antiinflamator și antioxidant: KURKUMA PRO.

  Referințe

  • Acest produs este fantastic!!! După 2 luni de folosire, administrat dimineața pe stomacul gol cu o oră înainte de masă, mi-am făcut o radiografie a sinusurilor și am avut o surpriză colosală, infecția puternică din sinusuri pe care o aveam de cel puțin 3 ani dispăruse complet, acest merit fiind numai al SERAPEPTAZEI. Și când mă gândesc că acum 3 ani am făcut 6 luni penicilină și nu mi-a trecut, ba mai mult, am făcut un șoc anafilactic de la care puteam să mor! Merită toți banii de aceea am comandat din nou pentru a întreține rezultatele! Acest produs este fără doar și poate DE ULTRA LUX! Vă mulțumesc!!!

   Niculae N., Brănești, IF

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.