Protocol Imunorex forte > Tratamente naturiste forte de la Provita si New Roots
  • Protocol Imunorex forte de 30 de zile
  • New Roots Herbal - Echinacea root forte
  • Super Immune Ultra

  Protocol Imunorex forte de 30 de zile

  0 review-uri
  0 din 5

  255.00 lei

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Corpul uman contine o masina de vindecare miraculoasa numita SISTEMUL IMUNITAR. Un sistem imunitar sanatos si puternic identifica, ataca si distruge invadatorii care cauzeaza imbolnavirea si distruge celulele anormale sau infectate incluzind celulele canceroase. Un sistem imunitar puternic inseamna un corp sanatos, o minte sanatoasa, o incetinire a imbatrinirii si o viata mai lunga, mai fericita. In ziua de azi sistemul imunitar uman este slabit in mod constant prin: stres, poluare si chimizarea alimentelor, fie prin tratarea culturilor fie in cursul procesului de industrializare a alimentelor. Rezultatele sunt usor vizibile: imbolnaviri frecvente, afectiuni ale inimii, ficatului, bilei, oboseala cronica si in final  boala cea mai de temut, “cancerul”.

  Protocolul Imunorex® este conceput special pentru stimularea si intarirea sistemului imunitar necesar luptei impotriva afectiunilor existente si prevenirea imbolnavirilor ulterioare.

  Se recomanda in: imunodeficienta umana, lupus, herpes, stres, afectiuni ale tiroidei, afectiuni digestive, diabet, hipertrofie prostatica, boli infectioase, colesterol, ateroscleroza, boli infectioase cronice, gripe, alergii, oboseala cronica, cancer, hepatita, antivirotic, antibacterian.

  Continut / compozitie pachet

  Super Immune Ultra

  Super Immune Ultra – 60 capsule

  Supliment alimentar, excelent antiviral, anticancerigen, antimetastatic, modulator al sistemului imunitar, recomandat pentru sistem imunitar slabit sau hiperactiv, acceptabil pentru vegetarieni si vegani.

  1 flacon

  New Roots Herbal - Echinacea root forte

  Echinacea Root – 90 capsule

  Combină puterea rădăcinilor de Echinacea angustifolia și Echinacea purpurea, imunostimulant, antibacterian, antimicrobian, recomandat in caz de infectii, gripe, raceli, imunodeficienta.

  1 flacon

  In pretul protocolului este inclus cate un (1) flacon din fiecare produs.

  Administrare

  Modul recomandat de administrare

  Cu aproximativ 15-30 minute inainte de mesele de dimineata si seara se administreaza:

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.