OSTEOPEN™ > Tratamente naturiste canadiene de la Provita Nutrition Health

  OSTEOPEN™

  0 review-uri
  0 din 5

  112.00 lei

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Ce este Osteopen?

  Osteopen este o formulă completă cu calciu, magneziu și vitamina K2, plus oligominerale esențiale pentru sănătatea oaselor.

  Mineralele esențiale calciu și magneziu sunt produse de firma Albion Minerals din SUA, lider mondial în producția de chelați de minerale  cu mare biodisponibilitate.

  Este o formulă avansată pentru prevenirea și terapia osteoporozei. Pe lângă mineralele și vitaminele necesare (Calciu + Magneziu în raport 2:1), conține și Zinc, Vitamina K2, Vitamina D3 și Bor.

  Osteoporoza este o afecțiune caracterizată prin pierderea în densitate a oaselor. Această pierdere face oasele fragile și ușor fracturabile în special la gambe, șolduri și brațe. Una din 4 femei și unul din 8 bărbați suferă de osteoporoză într-un anume grad de avansare. Netratată, osteoporoza evoluează până la incapacitatea totală a bolnavului. Femeile sunt cele care au un risc mare întrucât în apropierea menopauzei și pe perioada acesteia, pierderea în densitate a oaselor este de 6 ori mai rapidă decât în mod normal. Într-o perioadă de 5-7 ani după instalarea menopauzei o femeie poate pierde până la 20% din masa oaselor.

  Ce beneficii oferă Osteopen?

  1. Vitamina D contribuie la absorbția/ utilizarea normală a calciului și fosforului, la menținerea sănătății sistemului osos și a dinților, la menținerea funcției normale a sistemului muscular și a funcționării normale a sistemului imunitar.
  2. Calciul este necesar pentru menținerea sănătății sistemului osos și a dinților și contribuie la coagularea normală a sângelui, la funcționarea normală a sistemului muscular și la metabolismul energetic normal.
  3. Borul este un oligoelement având un rol primordial în metabolizarea nutrienților necesari pentru menținerea unui sistem osos sănătos, jucând de asemenea un rol important în reglarea balanței hormonale. Denumit de către nutriționiști “Ajutorul Calciului”, Borul joacă un rol vital pentru sănătatea oaselor deoarece participă la absorbția și utilizarea calciului în organism. Mai pe larg, Borul participă în metabolizarea celor 4 nutrienți esențiali pentru sistemul osos: Calciu, Magneziu, Zinc și Vitamina D. Cu alte cuvinte, dacă se administrează Calciu, Magneziu, Zinc + Vitamina D este absolut necesar să se asocieze și Bor.
  4. Osteocalcina este o proteină dependentă de vitamina K2. Acest lucru înseamnă că, pentru a funcționa în mod corespunzător este nevoie de vitamina K2. Deficiența de vitamina K2, duce la pierderea calciului și la distrugerea calității oaselor. Vitamina K2 este esențială pentru absorbția și metabolizarea calciului, precum și pentru depunerea lui în oase și dinți. Totodată, Vitamina K2 previne depunerea calciului pe artere, articulații sau în organele interne. Vitamina K2 este utilă atât în prevenția cât și în terapia Osteoporozei (în asociație cu suplimentarea calciului).
  5. Ultimele cercetări indică importanța suplimentării cu silica (o sursa de siliciu), mangan și fosfor pentru îmbunătățirea matricei osoase și a mineralizării osoase.

  Compozitie

  Ce conține Osteopen?

  Fiecare capsulă conține:

  Ingrediente activeCant./doza (2 cps./zi)%VNR*
  Vitamina K260 mcg 80
  Vitamina D320 mcg400
  Calciu304 mg38
  Fosfor163,9 mg
  Magneziu165,2 mg44
  Zinc8 mg80
  Mangan4 mg200
  Cupru1,08 mg108
  Bor163,2 mcg**
  Siliciu (din 32,74 mg. extract de Bambus)9.4 mg**

  Ingrediente

  • malat de calciu;
  • malat de magneziu;
  • fosfat de calciu;
  • capsulă: hidroxipropilmetilceluloză;
  • extract din părți aeriene de Bambus (Bambusa bambos), cu 70% dioxid de siliciu;
  • sulfat de zinc;
  • sulfat de mangan;
  • antioxidant: palmitat de ascorbil;
  • gluconat de cupru;
  • vitamina K2 fitomenadiona 1,3% (fosfat dicalcic);
  • vitamina D3 /colecalciferol 0,5% (fosfat dicalcic);
  • borat de sodiu.

  *Valoare Nutrițională de Referință cf. Regulament 1169/2011

  **doza zilnică nu a fost stabilită

  Nu conține: produse lactate, ouă, gluten, grâu, porumb, fermenți, nuci, îndulcitori, arome sau coloranți artificiali.

  Greutatea netă e = 72,712 g

  Administrare

  Mod de administrare recomandat (adulți): 2 capsule pe zi în timpul mesei. Se va administra la distanță de cel puțin câteva ore înainte sau după administrarea altor medicamente.

  De ce este excepțional Osteopen?

  OSTEOPEN™ conține 2 elemente esențiale, conforme cu ultimele studii științifice pe tema osteoporozei și a metabolismului calciului. Este vorba de Vitamina K2 și Bor. De asemenea, conține forme moleculare avansate de Calciu și Magneziu produse de firma specializată Albion Laboratories Inc, SUA. (Di-malatul de Calciu și Magneziu produse de Albion sunt considerate ca cele mai biodisponibile și eficiente forme de ingrediente disponibile pe piața nutraceutică).

  OSTEOPEN™ poate fi considerată ca fiind cea mai actuală și mai eficientă formulă pentru Osteoporoză/ Osteopenie. 

  Atenționări:

  • Unele persoane pot avea diaree în urma administrării.
  • Consultați specialistul înainte de utilizare dacă luați anticoagulante (warfarină).
  • Nu utilizați suplimentul dacă sunteți însărcinată sau dacă alăptați.
  • Încetați consumul în caz de hipersensibilitate la produs.
  • A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor.
  • A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
  • Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă  variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

  Producator

  Provita Nutrition and Health Inc., Port Coquitlam, BC V3C 1S2, CANADA

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.