OMEGA-3 WILD SALMON OIL > Tratamente naturiste canadiene de la Provita Nutrition Health

  OMEGA-3 WILD SALMON OIL

  0 review-uri
  0 din 5

  73.00 lei

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Ce este Omega 3 Wild Salmon Oil?

  Uleiul de Somon sălbatic de Pacific este extras din Somon de captură și este amestecat într-o mică proporție cu uleiuri din anșoa, sardină sau macrou pentru a obține standardizarea exactă de 180/120 EPA/DHA. Somonul de crescătorie este poluat cu toxine și metale grele.

  Uleiurile de pește au în compoziție acizi grași polinesaturați omega 3, cei mai importanți fiind acidul EPA (eicosapentaenoic) și acidul DHA (docosahexaenoic) implicați în sinteza prostaglandinelor care intră în numeroase procese biochimice.

  Acest ulei acționează ca un agent de anticongelare (“anti-freeze”), preîntâmpinând rigidizarea organismului peștilor la temperaturi joase. Așadar, cu cât mediul în care peștii trăiesc este mai rece, cu atât conținutul lor de ulei benefic EPA este mai mare. Aproape toate speciile de pești au această calitate, cu o recomandare specială pentru somon, macrou, cod, hering, hadok, păstrăv, peștele alb, stridii și calmar, iar dintre mamifere, foca și balena sunt surse bogate în Omega 3.

  Ce beneficii oferă Omega 3 Wild Salmon Oil?

  1. Prostaglandinele sunt implicate atât în răspunsul imun, cât și în funcționarea aparatului cardiovascular, ele fiind răspunzătoare de numeroase afecțiuni inflamatorii dureroase. Deoarece acizii grași nesaturați din uleiul de pește cresc sinteza prostaglandinelor ei au și efecte antiinflamatoare, fiind recomandați în tratamentul afecțiunilor reumatismale. Astfel după câteva luni de tratament cu ulei de pește, durerile matinale se ameliorează cert.
  2. Acidul EPA este important pentru prevenirea bolilor de inimă, scăzând nivelul trigliceridelor, iar acidul DHA este important pentru funcțiile cerebrale și ale sistemului nervos în general.
  3. EPA (acidul eicosapentenoic) are calitatea de a mări fluiditatea sângelui. Uleiul EPA previne aglutinarea celulelor sanguine și formarea de cheaguri care, altfel, ar putea bloca prematur arterele. Uleiul EPA are, de asemenea, calitatea de a reduce trigliceridele și colesterolul total din limfă, precum și de a mări raportul pozitiv al colesterolului (lipoproteine cu densitate înaltă – HDL).

  Compozitie

  Ce conține Omega 3 Wild Salmon Oil?

  Fiecare capsulă conține:

  Amestec de uleiuri de peşte (Anşoa/Engraulis japonicas, Sardine/Sardina pilchardus – 225,00 mg şi Somon sălbatic/Salmo salar – 775,00)

  Furnizând:

  • 18% acid eicosapentaenoic/EPA
  • 12% docosahexaenoic/DHA
  1000 mg
  Capsulă (gelatină)440 mg

  Nu conține: lactate, ouă, gluten, soia, grâu, porumb, fermenți, nuci, îndulcitori coloranți, conservanți sau arome artificiale.

  Administrare

  Mod de administrare recomandat (adulți): 1 capsulă de 2 -3 ori pe zi, în timpul meselor sau după cum vă recomandă specialistul.

  • Dozajul zilnic recomandat pentru întreținere: este de 1000-3000 mg/zi.
  • Dozajul zilnic recomandat pentru tratament: este de 3000-6000 mg/zi sau după cum vă recomandă specialistul. 

  Ce face atât de excepțional Omega 3 Wild Salmon Oil?

  Acest produs este garantat 100% ca fiind standardizat, asigurând proporția optimă de 180/120 de acizi grași Omega 3 EPA/DHA. 

  Atenționări:

  • Consultați specialistul înainte de utilizare dacă sunteți însărcinată sau alăptați.
  • A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor.
  • A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
  • Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă  variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

  PRODUCĂTOR

  PROVITA Nutrition & Health Inc., Port Coquitlam, BC V3C 1S2 CANADA

  Referințe

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.