Nervine - pentru stres, insomnie, anxietate > Tratamente naturiste canadiene de la Provita Nutrition Health

  Nervine – pentru stres, insomnie, anxietate

  0 review-uri
  0 din 5

  66.00 lei

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Societatea moderna cu toate beneficiile pe care le aduce, datorita ritmului tot mai alert de viata si munca are si un efect stresant asupra sanatatii conducand la inmultirea rapida a cazurilor de depresie, anxietate, insomnie.

  Anxietatea este una din afectiunile aferente vietii moderne. Medicamentele pentru tratare anxietatii, in special benzodiazepinele sunt periculoase intrucat pot aduce efecte secundare si creeaza dependenta.

  Nervinele sunt plante care actioneaza la nivel nervos cu efect calmant, relaxant, anxiolitic. Au fost folosite de secole in medicina traditionala pentru proprietatile anxiolitice, lipsa efectelor secundare si caracterul non-adictiv.

  Un studiu clinic controlat cu placebo condus recent in Franta, a conclus ca exista un efect complementar prin asocierea a doua plante nervine si anume California poppy (macul de California) si Hawthorn (paducel)(Crataegus levigata). Aceasta combinatie are efect calmant atat la nivel mental cat si la nivel cardiac. Este bine de stiut, de exemplu ca exista o legatura intre starea mentala pe de o parte si ritmul cardiac sau tensiunea arteriala, pe de alta parte.

  Studiul francez a durat 3 luni si a inrolat 264 de pacienti folosindu-se scala de anxietate Hamilton combinata cu examinare de catre specialisti neurologi. Concluziile specialistilor au fost: 90% in favoarea combinatiei dintre cele doua nervine.

  Desi macul de California face parte din specia de opiacee, nu contine opium. Cu toate acestea are un efect calmant, anti-depresiv.

  Ca efecte secundare benefice, Nervine poate conduce la o scadere a tensiunii arteriale in special tensiunea diastolica (minima) putand deci fi asociata cu Tensopril de catre pacientii cu hipertensiune arteriala esentiala. Reduce de asemenea frecventa episoadelor de aritmie cardiaca.

  Compozitie

  Mac de California (Eschscholzia californica) din 100 mg de extract de concentratie 5:1500 mg
  Extract hidroalcoolic 5:1 din parti aeriene de Mac-californian (Eschscholzia californica)100 mg
  Extract hidroalcoolic din Frunze de Paducel (Crataegus laevigata)100 mg
  Celuloza microcristalina vegetala240 mg
  Stearat de magneziu vegetal5 mg
  Capsula (gelatina)77 mg

  Nu contine: produse lactate, oua, gluten, nuci, arome sau coloranti, fermenti, indulcitori artificiali, grau, soia, porumb.

  Administrare

  Modul recomandat de administrare: 2 capsule de 1-2 ori pe zi.

  Atentionari

  • Nu se administreaza femeilor insarcinate sau care alpteaza.
  • Unele persoane se pot simti usor letargice, caz in care trebuie sporita atentia daca se manipuleaza utilaje grele, daca se conduc autovehicule sau daca se presteaza o activitate in care se cere o atentie marita.

  Produs cu asociere sinergica in cazuri acute: Formula 5-HTP K-198.

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.