Indole-3-Carbinol sinergistic forte > Tratamente naturiste canadiene de la Provita Nutrition Health

  Indole-3-Carbinol sinergistic forte

  0 review-uri
  0 din 5

  79.00 lei

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Actiunile produsului I-3-C

  Indole-3-Carbinol este prin excelenta un anticancerigen care are insa si alte efecte benefice pentru organism. Poate fi administrat atat preventiv (de catre persoanele predispuse la cancer) cat si in tratarea bolilor canceroase.

  Studii recente indica actiunea puternic sinergica a asocierii Indole-3-Carbinolului cu DIM (3,3′-Di-indolymethane).

  Manipuleaza genele antitumorale p21, p27 si p53 cu efect chimoterapeutic si preventiv in toate tipurile de cancer si impotriva virusulor Herpex Simplex si Human Papilloma Virus. Stopeaza crestera si produce apoptza (moartea programata) a celulelor canceroase in cancerul la san, cancerul cervical, endometru, prostata, colon, piele si leucemie dar si in alte forme de cancer.

  Doctorul biolog Hien T. Lee de la universitatea Berkeley din California a descoperit ca I-3-C (Indole-3-Carbinol), este eficient in tratarea cancerului de prostata prin blocarea hormonilor masculini care sunt responsabili pentru facilitarea inlumtirii celulelor canceroase la nivelul prostatei.

  Daca pana de curand studiile asupra efectelor anticancerigene a I-3-C au fost conduse mai mult pe aniumale si in-vitro.

  Indole-3-Carbinol induce o stopare a fazei G1 din ciclul de crestere si reproducer a celulelor maligne umane. Acest lucru este semnificativ in preventia si tratatrea cancerului deoarece faza G1 de crestere apare in fazele timpurii ale ciclului vietii celulei maligne. Faza G1 este dominata de sinteza diferitelor enzime care sunt strict necesare pentru faza urmatoare (faza S) incluznad si acele enzime necesare pentru replicarea ADN-ului (ADN-ul modificat “malign”). Acest lucru are o importanta esentiala deoarece ceea ce deosebeste o celula sanatoasa de una cancerigena este tocmai modificarea ADN-ului.

  Compozitie

  Indole-3-Carbinol200 mg
  DIM (3,3′-Di-indolymethane) (din specii de Brassica)25 mg

  Administrare

  Modul recomandat de administrare: 3 capsule pe zi in timpul mesei sau conform sfatului medicului.

  Recomandari

  Referinte

  • Bradlow, Effects of dietary indole-3-carbinol on estrogen metabolism and spontaneous mammary tumors in mice. Carcinogenesis 12: 1571–1574
  • Bell, M. C., Crowley-Nowick, P., Bradlow, H. L., Sepkovic, D. W., Schmidt-Grimminger, D., Howell, P., Mayeaux, E. J., Tucker, A., Turbat-Herrera, E. A. & Mathis, J. M. (2000) Placebo-controlled trial of indole-3-carbinol in the treatment of Gynecol. Oncol, Sepkovic, D. W. & Auborn, K. (1998) Estrogen metabolism and the malignantpotential of human papillomavirus immortalized keratinocytes.

  Se asociaza sinergic cu:

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, nu este obligatoriu să obțineți rezultatele promise pe site, sau cele obținute deja de persoanele care au trimis testimoniale.