Gluco Care - formulatie forte pentru diabet > Tratamente naturiste canadiene de la Provita Nutrition Health

  Gluco Care – formulatie forte pentru diabet

  0 review-uri
  0 din 5

  84.00 lei

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Exista doua forme de diabet:

  • cand organismul nu produce suficienta insulina;
  • cand organismul produce insulina, dar centrii insulino- receptori devin insensibili la insulina (insulino-rezistenti).

  Formulatia Gluco Care realizata de Provita Nutrition la Laboratoarele CELEX combina sinergic cele mai recente ingrediente folosite in tratarea ambelor forme ale diabetului.

  Actiunile produsului Gluco Care

  • Administrarea cu regularitate poate conduce la normalizarea glicemiei si eliminarea treptata a nevoii de administrare a medicamentelor alopate si/sau a insulinei.
  • Regleaza nivelul de glucoza in sange.
  • Mareste sensibilitatea de raspuns la insulina.
  • Stimuleaza producerea de insulina; simuleaza insulina.
  • Regleaza creatinina, ureea serica, alt, ast, ap, trigliceridele.

  Acidul alfa lipoic (ALA) intervine in metabolismul glucidelor si este un adjuvant excelent in tratarea diabetului zaharat si a efectelor acestuia asupra organismului.

  Extract concentratie 10:1 din pepene (castravete) amar (Bitter Mellon) (Momordica charantia). In acest dozaj forte actioneaza asemenea insulinei reducand singura cu 15-20% glicemia masurata dupa o masa. La bolnavii de diabet reduce ureea serica, creatinina, ALT, AST, AP, colesterolul si trigliceridele. Are efecte hepato si renalo protector la bolnavi cu diabet melitus.

  Extract concentratie 10:1 din scortisoara (Cinnamonum cassia) cunoscut in mod comercial sub denumirea de cinnulin este unul dintre ingredientele cele mai utilizate in momentul de fata pentru tratarea bolii diabetice.

  Un studiu a fost efectuat pe bolnavi de diabet tip 2 care au fost tratati cu cinnamon de 3 ori pe zi. Toti pacientii au raspuns la tratament in decurs de 2-3 saptamani cu nivelul glicemiei scazand in medie cu 20% iar o parte dintre pacienti au ajuns la niveluri normale ale glicemiei. Dupa oprirea tratamentului nivelul glicemiei nu a revenit la valorile initiale imediat ci lent, dupa o perioada de timp. (Diabetes Care, Vol. 26, p. 3125).

  Uleiurile esentiale continute in scoarta de cinnamon (Cinnamonum cassia), o varietate rara a arborelui de scortisoara s-au dovedit ajuvante de necontestat in tratarea diabetului zaharat.. Ingredientul activ este un polifenol solubil in apa numit MHCP care imita insulina, activeaza receptorii acesteia si lucreaza sinergistic cu insulina. S-a mai constatat de asemena o accelerare a metabolismului pentru arderea glucozei si transformarea ei in energie la nivel celular.
  Extract concentratie 15:1 din Pterocarpus Marsupium (insulina naturala). O planta din care se extrage o forma de insulina naturala folosita pe scara larga in China in locul insulinei de sinteza

  Linkuri utile (articole in limba engleza):

  Crom picolinat, un ingredient care in toate cercetarile si studiile clinice a condus la sca derea glicemiei si trigliceridelor.

  Linkuri utile (articole in limba engleza):

  Extract super-concentrat (100:1) din Basella Rubra, o planta extreme de bogata in vanadiu natural. Numeroase studii si cercetari au demonstrat ca deficienta acestui mineral esential (cauzata de absenta lui aproape totala din alimentatia moderna) este una din cauzele care conduc la declansarea bolii diabetice

  Linkuri utile (articole in limba engleza):

  Compozitie

  extract hidroalcoolic 10:1 din coaja de scortisoara (Cinnamomum cassia)225 mg
  extract apos 10:1 din fructe de castravete-amar (Momordica charantia)275 mg
  extract hidroalcoolic 15:1 din fructe de Pterocarpus marsupium140 mg
  acid alfa lipoic (ALA)100 mg
  basella rubra10 mg
  picolinat de crom200 µg
  stearat de magenziu5 mg
  capsula (gelatina bovina)95 mg

  Nu contine: GMO (organisme modificate genetic), lactate, oua, gluten, soia, grau, porumb, fermenti, nuci, indulcitori artificiali, arome sau coloranti.

  Administrare

  Modul recomandat de administrare: 1-2 capsule pe zi de preferinta cu 30 minute inainte de mese sau 1 capsula seara la culcare si 1 capsula intre micul dejun si masa de pranz.

  Atentionari

  • Monitorizati-va in mod curent glicemia daca administrati medicamente pentru diabet sau insulina.
  • Reduceti pana la eliminare medicamentele alopate si/sau insulina daca glicemia scade catre normal.

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, nu este obligatoriu să obțineți rezultatele promise pe site, sau cele obținute deja de persoanele care au trimis testimoniale.