Coenzima Q10 forte bio-activa (Bio Active Coenzyme Q10) > Tratamente naturiste canadiene de la Provita Nutrition Health
Comenzi Telefonice : 0723.333.505 | 0268.418.667
Luni - Duminica 08:00-21:00
  Vezi coșul „Natural Strength Activator Anti-Aging” a fost adăugat în coș.

  Coenzima Q10 forte bio-activa (Bio Active Coenzyme Q10)

  0 review-uri
  0 din 5

  91.00 lei

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Ce este Bio Active Coenzyme Q10?

  Coenzima Q10 este cel mai bun nutrient pe care îl puteți utiliza pentru a vă proteja sistemul cardiovascular. Dr. Mathias Rath, în urma cercetărilor sale recente, ne dezvăluie că această coenzimă Q10 este „cheia unei sănătăți cardiovasculare optime”, fiind de asemenea, și un puternic antioxidant. Acest nutrient-minune ajută la stimularea sistemului imunitar și mediază în remisiunea anumitor tipuri de cancer. Studiile doctorului K. Folkers publicate în revista Clinical Investigator arată că adaosul de coenzima Q10, peste 300 mg pe zi, inhibă înaintarea cancerului la sân, uneori conducând la vindecarea totală. Coenzima Q10, utilizată în cantitate de 60-150 mg pe zi, crește activitatea “natural killer cells (celule ucigașe naturale)” care inhibă metastazierea tumorilor.

  Care sunt beneficiile Bio Active Coenzyme Q10?

  1. Coenzima Q10 este un antioxidant activ care protejează atât mitocondriile, cât și membranele celulare deteriorate de stresul oxidativ;
  2. Îmbunătățește funcția cardiacă a pacienților cu boli cardiovasculare, fiind recomandată pentru cei ce suferă de: insuficiență cardiacă, cardiopatie ischemică, angină pectorală, infarct miocardic în antecedente, ateroscleroză, hipertensiune arterială;
  3. Protejează activitatea antioxidantă a vitaminei C și a vitaminei E, întărind sistemul imunitar prin mărirea producției de anticorpi;
  4. Suplimentarea adecvată cu coenzima Q10 poate preveni ateroscleroza;
  5. Protejează împotriva reducerii activității dopaminei implicată în buna funcționare a creierului și ajută la menținerea funcției neurologice;
  6. O regresie semnificativă a tumorilor de sân și de prostată a fost observată în anumite studii științifice, folosind doze mari de coenzima Q10;
  7. Este utilă, de asemenea, în reducerea efectelor secundare ale chimioterapiei;
  8. Menține în limite normale colesterolul, este benefică pentru diabetici, îmbunătățește producția de energie celulară și previne bolile parodontale.

  Compozitie

  Ce conține Bio Active Coenzyme Q10?

  Coenzima Q10 este supranumită “scânteia vieții” datorită importanței acesteia în producerea energiei de către organismul uman. La vârsta de 50 de ani, nivelul de Ubiquinonă din organism este deja redus la sub jumătate comparativ cu vârsta de 20 de ani.

  Piperina mărește absorbția Ubiquinonei la nivelul intestinului subțire, iar adaosul de vitamina E mărește sinergic efectul coenzimei Q10.

  Fiecare capsulă conține:

  Coenzima Q10 (Ubiquinonă)200 mg
  Capsulă: gelatină77 mg
  Agent de încărcare: celuloză microcristalină37 mg
  Vitamina E naturală (D-alfa-tocoferol)30 mg / 250% VNR
  Pulbere de piper (Piper nigrum)15 mg

  Nu conține: lactate, ou, conservanți artificiali, coloranți, fermenți, îndulcitori artificiali, grâu, soia, sau gluten.

  Administrare

  Mod de administrare recomandat (doar pentru adulți): 1 capsulă pe zi.

  În timpul infecțiilor sau a bolilor canceroase se recomandă doze de coenzima Q10 de 200-400 mg/zi.

  NOTĂ: administrarea acestui supliment, în cazul afecțiunilor cardiace, se va face numai după acordul medicului cardiolog.

  Ce face atât de excepțional Bio Active Coenzyme Q10?

  Bio Active Coenzyme Q10 provine din sursă netabacică fabricată în Japonia printr-un proces de fermentație. Există mai multe forme de coenzima Q10: o formă extrasă în principal din tutun (sursă tabacică), o formă extrasă în principal din Soia (sursă netabacică) și o alta formă obținută prin fermentare din sursă netabacică (de regulă din alge, prin fermentare). Această ultimă metodă a fost elaborată inițial în Japonia în anii 1970. Au apărut de curând și unele forme de coenzima Q10 sintetizată chimic.

  În cazul coenzimei Q10 calitatea contează, metoda japoneză de fermentare cu microorganisme fiind cea mai bună alegere. Această metodă japoneză de producere a coenzimei Q10 se realizează printr-un proces tehnologic de fermentare naturală a unor alge marine, în prezența unor microorganisme de cultură. Procesul de fabricație durează 9 luni, producându-se astfel o coenzima Q10 ultra-pură, cu o bioabsorbție și o eficiență terapeutică net superioare față de formele obișnuite, obținute în general din sursă tabacică, prin metode care folosesc și solvenți.

  Atenționări:

  • Nu utilizați dacă sunteți însărcinată sau alăptați!
  • Consultați specialistul dacă urmați chimioterapie și dacă luați L-carnitină, medicamente antihipertensive sau Warfarină!
  • A nu se depăși doza zilnică recomandată!
  • A nu se lăsa la vederea și la îndemâna copiilor!
  • Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos!

  Recomandări:

  • Întrucât coenzima Q10 este solubilă în grăsimi, se recomandă asocierea ei cu Pacific Salmon Oil.
  • Bio-absorbția coenzimei Q10 poate fi mărită considerabil (aprox.60%) dacă este administrată concomitent cu Biopiperina.
  • Pentru un efect eficient se administrează împreună cu Vitamina E.

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.