Astragalus 9000 forte - antitumoral, imunostimulator > Tratamente naturiste canadiene de la Provita Nutrition Health

  Astragalus 9000 forte – antitumoral, imunostimulator

  0 review-uri
  0 din 5

  93.00 lei

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Ce este Astragalus?

  Astragalus este una dintre cele mai complexe plante medicinale cuprinzând o combinație complexă de polizaharide, glicozide triterpene, flavonoizi, aminoacizi și minerale trasoare. Administrat în doze terapeutice, Astragalus reface până la normal numărul de celule T (o formă specifică de celule albe) la pacienții bolnavi de cancer, SIDA etc. Astragalus este utilizat de mii de ani în medicina tradițională chineză, uneori în combinații cu alte imunostimulatoare, având o acțiune deosebită în protejarea și întărirea sistemului imunitar în general, dar cu beneficii foarte clare în boli specifice.

  Ce beneficii oferă Astragalus?

  1. Polizaharidele din Astragalus stimulează activitatea corticală a glandei adrenale pituitare (hipofiza) și reface numărul de globule roșii fabricate în măduva oaselor în cazul leucemiilor.
  2. S-a mai demonstrat de asemenea că Astragalus stimulează producția proprie de interferon a organismului fiind astfel util în tratarea bolii Alzheimer, hepatita C, suport pentru chimioterapie și întărirea funcției imunitare.
  3. Astragalus conține antioxidanți specifici care protejează celulele împotriva degradării de către radicalii liberi care sunt produși ai conversiei energetice la nivel celular.
  4. Pentru sistemul imunitar stimulează limfocitele T și celulele “ucigașe naturale” NK, mărește producția de imunoglobuline (IgA, IgG).
  5. Spectrul de acțiune imunostimulator este însă mult mai larg incluzând: gripa, infecții ale tractului respirator, hipertensiune arterială, inflamații, diabet, boli hepatice inclusiv hepatita C, cancer.
  6. Are de asemenea activități antivirale (inclusiv hepatite), antibacteriene (inclusiv streptococi), antiinflamatoare, diuretice (ajută la eliminarea fluidelor din organism).
  7. Astragalus este de asemenea un tonic general atât pentru femei cât și pentru bărbați.
  8. În Statele Unite, cercetătorii au condus cu succes investigații care au demonstrat că Astragalus poate fi un tratament alternativ pentru persoanele bolnave de cancer al căror sistem imunitar este compromis de chimioterapie și radioterapie.

  Compozitie

  Ce conține Astragalus?

  Extract hidroalcoolic 20:1 din rădăcină de Astragalus membranaceus  (min.20% polizaharide), echivalent  a 9000 mg  rădăcină proaspătă450 mg
  Excipienți: celuloză microcristalină30,0 mg
  Stearat de magneziu5,0 mg
  Capsulă (gelatină) vegetală115,0 mg

  Nu conține: produse lactate, ouă, gluten, soia, grâu, porumb, drojdie, nuci, coloranți, conservanți, îndulcitori sau arome artificiale

  Administrare

  Mod de administrare recomandat (adulți): 1-2 capsule pe zi sau după sfatul specialistului.

  Prin ce se remarcă suplimentul Astragalus pe care îl oferim noi?

  • În primul rând prin dozajul de excepție, adecvat pentru un uz terapeutic forte.
  • În al doilea rând prin calitatea sa farmaceutică și printr-o puritate de 100%, ceea ce garantează maximum de potență pentru doza administrată.

  Majoritatea produselor similare de pe piață sunt încapsulate în capsule din gelatină de origine animală (de obicei din bovină). Folosirea de capsule din gelatină de origine vegetală (deși ridică semnificativ prețul produsului) evită însă ingerarea de gelatină animală care poate să interfereze cu substanțele active din Astragalus, micșorându-le sau posibil chiar anulând unele din proprietățile acestuia.

  Atenționări:

  • Consultați specialistul dacă sunteți însărcinată sau alăptați.
  • Consultați specialistul înainte de utilizare dacă aveți imunitate scăzută.
  • A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
  • A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor.
  • Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

  Recomandare:

  • Unic pe piață cu o potență de 9000 mg per capsulă și administrat  în dozele zilnice specific stabilite, Astragalus 9000 este recomandat în afecțiunile unde este nevoie de o acțiune rapidă și puternică.
  • Pentru întreținere, 1 capsulă pe zi de Astragalus 9000 conferă siguranță maximă. În cazuri grave, doze mai mari ar putea fi necesare.
  • Consultați specialistul!

  Referinte

  1. The Journal of Urology 1991;146:486-490.
  2. Virology, March 1992
  3. Immunopharmacology (1990;20)
  4. Journal of Ethnopharmacology (1990)

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.