Agaricus Blazei Murill > Tratamente naturiste canadiene de la Provita Nutrition Health

  Agaricus Blazei Murill

  0 review-uri
  0 din 5

  84.00 lei

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  In anul 1970, doi cercetatori americani de la Universitatea de Stat din Pensylvania vizitand Brazilia au descoperit ca  intr-o anumita zona, populatia nativa era nu numai extrem de sanatoasa dar si longeviva, cu un procentaj extrem de mare al celor depasind 100 de ani. Secretul lor? Consumau o ciuperca (numita si ciuperca lui Dumnezeu si anume Agaricus Blazei Murill). A inceput atunci introducerea  acestei ciuperci in circuitul terapiilor naturiste si alternative.

  Agaricus Blazei Murill contine o clasa speciala de polizaharide, cunoscute sub numele de beta-glucan.

  Beta-glucan este un stimulator puternic al sistemului imunitar prin activarea macrofagelor. Studiile au demonstrat beneficiile beta-glucanului nu numai prin actiunea pozitiva asupra macrofagelor, dar si prin stimularea limfocitelor B, a celulelor ucigase naturale (Natural Killer Cells) si a celulelor supresoare T. In plus, beta-glucan este un foarte bun antioxidant si antiradicali liberi. Beta-glucan este un adjuvant foarte bun in tratamentul cancerului.

  Beta-glucan ajuta, de asemenea, la scaderea colesterolului.

  Agaricus Blazei Murill energizeaza organismul la nivel celular ajutandu-l sa lupte contra bolilor invazive si degenerative. Rezultate bune s-au remarcat in afectiunile sistemului nervos si al creierului cum ar fi in cazurile de tumori la creier, scleroza multipla si epilepsie.

  In lupta contra cancerului, AGARICUS Blazei Murill se poate asocia cu celelalte ciuperci terapeutice precum REISHI Ganoderma, MAITAKE si SHIITAKE. Prin combinare in proportii bine definite (dupa tipul de cancer) se poate realiza un “cocktail” foarte eficient.

  Continutul bogat in elemente stimulante pentru organismul uman, fac din consumul acestor ciuperci terapeutice un remediu eficient in multe afectiuni: diabet, hepatita, boli renale, boli cardiovasculare, reumatism, artrita, epilepsie, scleroza, dementa, imbatranire, septicemie, leucemie, cancer.

  Compozitie

  Compozitie / capsula (425 mg):

  extract hidroalcoolic 4:1 din pulbere de Agaricus (Agaricus subrufescens), echivalent a 1000 mg pulbere250,0 mg
  celuloza microcristalina90,0 mg
  sterat de magneziu10,0 mg
  capsula (gelatina)75,0 mg

  Nu contine: lactate, oua, gluten, soia, grau, porumb, fermenti, nuci, indulcitori artificiali, arome sau coloranti.

  Administrare

  Modul recomandat de administrare: 1 sau 2 capsule, de 3 ori/ zi pe stomacul gol sau conform recomandarilor medicului.

  Atentionari

  • Consultati medicul daca suferiti de orice afectiune sau daca administrati medicamente de sinteza!
  • A nu se administra in caz de sarcina sau lauzie.

  Producător

  PROVITA NUTRITION & HEALTH INC. Port Coquitlam, BC, Canada V3C 3C5.

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, nu este obligatoriu să obțineți rezultatele promise pe site, sau cele obținute deja de persoanele care au trimis testimoniale.