Keto Strips > Masoara nivelul de corpi cetonici > PrairieNaturals
  STOC EPUIZAT

  Keto Strips

  0 review-uri
  0 din 5

  63.00 lei

  Stoc epuizat

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Ce sunt corpii cetonici

  Corpii cetonici sunt grupă tip cetonă care rezulta în urma procesului de cetogeneză a acizilor grași. Procesul de producere de corpi cetonici este accelerat in cazul postului (dieta zero), exerciții fizice intense, sau în cazul diabetului zaharat de tip 1 netratat. Corpii cetonici sunt preluați din țestul hepatic și sunt convertiți la acetil-CoA, iar această moleculă este oxidată la nivelul mitocondriei pentru obținerea de energie. Cu alte cuvinte, prezenta corpilor cetonici indica gradul in care organismul utilizeaza grasimile pentru producerea de energie in loc de carbohidrati. Creșterea cantității de corpi cetonici în sânge este o stare fiziologică numită cetoză.

  Dieta ketogenica (mănânci şi slăbeşti) adoptata de tot mai multi oameni este o dietă bogată în grăsimi, cu o cantitate moderată de proteine și o cantitate scăzută sau zero în carbohidrați. In lipsa carbohidratilor, ficatul va transforma grăsimea în acizi grași și corpi cetonici. Corpii cetonici sunt transportați prin circulația sanguină și înlocuiesc glucoza ca și sursă de energie. Cea mai buna sursa de grasime sunt trigliceridele in lant mediu (MCT), sursa cea mai bogata fiind uleiul de cocos.

  In cazul diabetului de Tip 2, exista o deficienta de corpi cetonici, ceea ce face ca organismul sa obtina energia doar din glucoza derivata din carbohidrati.

  Deci, cu exceptia diabetului de Tip 1 netratat, o densitate mai mare de corpi cetonici este benefica, atat pentru nivelul zaharului in sange, cat si mai ales pentru arderea grasimilor si deci, pierderea excesului de greutate.

  Este de inteles ca persoanele care se trateaza pentru diabet de Tip 2, persoanele care urmeza o dieta ketogenica (inclusiv dieta zero) sau care fac cura de slabire, doresc sa cunoasca nivelul de corpi cetonici din organism.

  Keto Strips masoara nivelul de corpi cetonici in urina.

   

  Mod de utilizare

  1. Plimbati banda prin jetul de urina.
  2. Asteptati aproximativ 40 de secunde.
  3. Comparati culoarea capatului benzii cu legenda de pe eticheta produsului pentru a sti nivelul d-voastra de corpi cetonici.
  Rezultate Keto Strip

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.