Quercetin Bioactiv - Antiinflamator, Antioxidant > Tratamente naturiste canadiene de la Organika Health Products

  Quercetin Bioactiv – Antiinflamator, Antioxidant

  0 review-uri
  0 din 5

  99.00 lei

  Disponibil pentru precomandă

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Quercetina este un flavonoid esential care formeaza “coloana vertebrala” a multor altor flavonoizi, printre care flavonoizii citrici, rutina, hesperidina, narigina si tangeritina. Quercetina este cel mai activ dintre flavonoizi si multe din plantele medicinale isi datoreaza proprietatile prezentei quercetininei.

  Quercetina are proprietati puternic anti-inflamatoare prin inhibarea proceselor inflamatorii initiale. Inhiba producerea si eliberarea histaminei si a altor mediatori alergici/inflamatori. De aceea, se foloseste cu rezultate bune in tratarea artritei, a reumatismului articular precum si in tratarea artrozei. In plus, quercetina are efecte antioxidante si de protejare a vitaminei C.

  Quercetina are, de asemenea, proprietati anti-tumorale remarcabile, in special pentru cancerele de piele si prostata.

  Quercetina poate sa aiba efecte pozitive in combaterea si preventia cancerului, prostatitei, bolilor cardiace, cataractei, alergiilor si bolilor respiratorii precum bronsita si astm.

  In privinta cancerului, opinia este ca ataca doar celulele canceroase prin suprimarea alimentarii lor cu sange, prin blocarea hormonilor care stimuleaza tumora si prin intarirea sistemului imunitar.

  Cititi mai multe despre quercetina aici: http://www.boli-medicina.com/vitamine-minerale/Quercetina-BM-COM.php

  Bromelaina este de asemenea un binecunoscut anti-inflamator. Combinarea de catre Organika a quercetinei cu bromelaina creaza o combinatie sinergistica bioactiva foarte potenta.

  Compozitie

  Quercitina400 mg
  Bromelaina100 mg

  Administrare

  Modul recomandat de administrare: 1-2 capsule pe zi cu mancare.

  Produse recomandat pentru inflamatii:

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, nu este obligatoriu să obțineți rezultatele promise pe site, sau cele obținute deja de persoanele care au trimis testimoniale.