Omega 3 - ulei de somon sălbatic de pacific > Tratamente naturiste canadiene de la Organika Health Products
  STOC EPUIZAT

  Omega 3 – ulei de somon sălbatic de pacific

  0 review-uri
  0 din 5

  0.00 lei

  Stoc epuizat

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Atentie

  Somonul de crescatorie este poluat cu toxine si metale grele. Nu cumparati decat garantat ulei din somon salbatic de Pacific 100% standardizat.

  Acest produs este garantat 100% ca fiind standardizat, asigurand proportia optima de 180/120 de acizi grasi Omega 3 EPA/DHA.

  Uleiurile de peste au in compozitie acizi grasi polinesaturati omega 3, cei mai importanti fiind acidul E.P.A. (acidul eicosapentaenoic) si acidul D.H.A. (acidul docosahexaenoic) implicati in sinteza prostaglandinelor care intra in numeroase procese biochimice.

  Prostaglandinele sunt implicate atat in raspunsul imun cat si in functionarea aparatului cardiovascular, ele fiind raspunzatoare de numeroase afectiuni inflamatorii dureroase.

  Deoarece acizii grasi nesaturati din uleiul de peste cresc sinteza prostaglandinelor ei au si efecte antiinflamatoare, fiind recomandati in tratamentul afectiunilor reumatismale. Astfel dupa cateva luni de tratament cu ulei de peste, durerile matinale se ameloioreaza cert.

  Uleiul de somon salbatic de Pacific este extras din somon de captura si este amestecat intr-o mica proportie cu uleiuri din ansoa, sardina sau macrou pentru a obtine standardizarea  exacta de 180/120 EPA/DHA.

  EPA este important pentru prevenirea bolilor de inima, scazand nivelul trigliceridelor, iar DHA este important pentru functiile cerebrale si ale sistemului nervos in general.

  Cine are nevoie

  • Persoanele cu probleme cardiace, predispuse la diabet, cancer, boli de inima, infarcturi, hipertensiune arteriala,colesterol marit, congestii cerebrale.
  • Persoanele expuse la eforturi fizice care solicita inima.
  • Persoanele care se trateaza cu coenzima Q10.

  Compozitie

  Ulei din somon salbatic

  ajustat cu ulei din ansoa,sardina sau macrou de captura, asigurand, componente Omega 3:

  • acid eicosampentaenoic (EPA): 180 mg
  • acid docosahexaeonic (DHA): 120 mg
  1000 mg

  Nu contine: produse modificate genetic, conservanți, arome, zahăr, amidon, lapte, grâu, porumb, gluten, soia și drojdie.

  Administrare

  Modul recomandat de administrare

  • Dozajul zilnic recomandat pentru intretinere: este de 1000-3000mg/zi.
  • Dozajul zilnic recomandat pentru tratament: este de 3000-6000mg/zi sau dupa sfatul medicului.

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, nu este obligatoriu să obțineți rezultatele promise pe site, sau cele obținute deja de persoanele care au trimis testimoniale.