Legaven - vene varicoase si hemoroizi > Tratamente naturiste canadiene de la Organika Health Products
  STOC EPUIZAT

  Legaven – vene varicoase si hemoroizi

  0 review-uri
  0 din 5

  0.00 lei

  Stoc epuizat

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Nu toata lumea se simte confortabil cand isi expune picioarele daca acestea sunt afectate de vene varicoase. Insuficienta venoasa conduce de asemenea la aparitia pe fata a cuperozei (vinisoare albastrii). Insuficienta venoasa conduce, de asemenea, la irigarea insuficienta a extremitatilor in special picioarele (picioare reci).

  Legaven este un produs autentic de la Organika care poate rectifica aceste probleme. Ingredientul de baza este un extras standardizat din Horse Chestnut (Aesculushippocastanum) (castan alb) asigurand un minim de 20% substanta activa aescin care mareste elasticitatea venelor si are de asemenea efecte anti-inflamatoare.

  Aesculus hippocastanum, ingredientul de baza din formulatie este agent venotonic, capilaroprotector, hemostatic, antiinflamator, decongestiv, antiedematos al gambelor in insuficienta venoasa cronica.

  Alte beneficii: pentru hemoroizii varicosi, imbunatateste integritatea si elasticitatea intregului sistem vascular venos.

  Compozitie

  Horse Chestnut (castan alb/salbatic) (Aesculus hippocastanum) (standardizat la 18% glicozide triterpene cu minim 20% aescin)300 mg
  Excipienti:
  Celuloza microcristalina160 mg
  Gelatina100 mg

  Nu contine: lactate, ou, fermenti, conservanti, coloranti sau indulcitori artificiali, grau, soia, porumb sau gluten.

  Administrare

  Modul recomandat de administrare: 1 capsula de 2 ori pe zi.

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.