Izoflavone (izoflavonoizi) din soia - fitoestrogen > Tratamente naturiste canadiene de la Organika Health Products
  STOC EPUIZAT

  Izoflavone (izoflavonoizi) din soia – fitoestrogen

  0 review-uri
  0 din 5

  106.99 lei

  Stoc epuizat

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Actiune si recomandari

  • dereglari hormonale cu exces de estrogen;
  • tratamentul simptomelor ce insotesc perioada de perimenopauza si menopauza: tulburari neuro-vegetative: bufeuri, transpiratii, palpitatii, stari depresive etc.
  • profilaxia bolilor cardiovasculare;
  • profilaxia osteoporozei;
  • hipercolesterolemie;
  • mastopatiile benigne, cancer mamar.

  Pricipalele efecte pozitive ale izoflavonelor se refera la protectia impotriva bolilor cardiovasculare si la scaderea incidentei catorva tipuri de cancer, in special cancerul de san. Desi mecanismul protectiei impotriva aparitiei cancerului implica mai multe aspecte ale metabolizarii izoflavonelor, cei mai multi oameni de stiinta atribuie acest efect asemanarii intre structura izoflavonelor din soia si cea a estrogenilor.

  Acesta similitudine permite izoflavonelor sa dizlocuiasca estrogenii de pe receptorii celulari, astfel blocandu-le activitatea hormonala (mecanismul este similar cu cel al unor medicamente ca Nolvadex sau Tamoxifen care sunt utilizate de multi culturisti pentru a bloca conversia steroizilor anabolizanti in estrogeni, proces care poate duce la feminizare, in principal manifestata prin ginecomastie).

  Femeile din Japonia au o dieta bogata in izoflavone si au bufeuri de caldura mai putine si risc de cancer mai mamar inferior femeilor din tarile occidentale.

  Mai multe informatii puteti citi aici: http://www.hypericum.ro/gydrelle_phyto.htm

  Compozitie

  Extract 40% de izoflavone din soia

  • continand 20 mg de izoflavone pure (genisteina, gaidzeina si gliciteina)
  50 mg
  Celuloza microcristalina172 mg
  Stearat de magneziu12,6 mg
  Capsula (gelatina)60,4 mg

  Nu contine: produse lactate, oua, agenti de conservare artificiali, coloranti, indulcitori artificiali, fermenti, grau, porumb sau gluten.

  Administrare

  Modul recomandat de administrare

  • Intretinere: 2-3 capsule pe zi intr-o singura priza.
  • Terapeutic: 4-5 capsule pe zi intr-o singura priza (conform dozajului recomandat din Uniunea Europeana) (se poate alterna: o zi 4 capsule, alta zi 5 capsule).

  Rcomandari

  • Pentru profilaxie in osteoporoza se asociaza cu produsul Osteopen.
  • Pentru profilaxia sindromului menstrual se poate asocia cu Cimcifuga Racemosa (iarba neagra) care ese gaseste in produsul Black Cohosh.

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, nu este obligatoriu să obțineți rezultatele promise pe site, sau cele obținute deja de persoanele care au trimis testimoniale.