Gheara matei / CAT'S CLAW - sustine sistemul osteoarticular, genito-urinar si digestiv > Tratamente naturiste canadiene de la Organika Health Products

  Gheara matei / CAT’S CLAW – sustine sistemul osteoarticular, genito-urinar si digestiv

  0 review-uri
  0 din 5

  53.00 lei

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Cat’s Claw (in traducere „gheara matei”) – Uncaria Tomentosa – este o planta care creste in padurea tropicala din Peru.

  Proprietatile atribuite lui Cat’s Claw sunt:

  • adaptogenica;
  • anti-microbiala;
  • antioxidanta;
  • anti-virala;
  • anti-inflamatoare;
  • anti-tumorala.

  Dr. Brent Davis descrie Cat’s Claw ca pe un „deschizator de drumuri” referindu-se la abilitatea ei de a detoxifica tractul intestinal si de a trata diferite afectiuni ale stomacului si zonei abdominale (Cat’s Claw News, mai/iunie, 1995). Referindu-se la Cat’s Claw, renumita revista Newsweek relateaza ca aceasta planta a fost folosita de mult timp in Peru pentru tratarea astmluii, ulcerului si cancerului („Natur’s Biggeste Sellers”, Newsweek, noiembrie 6, 1995, pagina 68). Proprietatile ei anti-inflamatoare si-au gasit utilizarea in tratarea artritei (Journal of Natural Products, 54, 1991: Pagina 453).

  Detectarea predispozitiei pentru cancer se face si prin analiza „activitatii mutagenice” in urina (capacitatea de a crea mutatii genetice). Un studiu a fost efectuat pe un lot de fumatori. Dupa tratamentul cu Cat’s Claw, urina fumatorilor a indicat o reducere dramatica a activitatii mutagenice („Mutagenic and Antimutagenic Activity of Uncaria”, Journal of Ethnopharmacy, 38, 1993: pagina 63).

  Alcaloizii din Cat’s Claw au un efect puternic imunostimulator, ajutand celulele albe si macrofagele sa devoreze materiile straine si microorganismele (Steinberg, Phillip N., C.N.C., „Cat’s Claw Update (Uncaria Tomentosa): That Wondrous Herb from the Peruvian Rain Forest,” Townsend Letter for Doctors, August/September, 1995).

  Uncaria Tomentosa

  Gheara pisicii, denumita in limba spaniola „una de gato” este o liana gigantica lemnoasa care creste in tinuturile amazoniene din Peru. Este denumita astfel deoarece spinii de pe planta seamana cu ghearele unei pisici. Se recolteaza portiuni de scoarta pentru constituentii sai naturali, fara a distruge toata planta, protejandu-se astfel ecosistemul amazonian. Acest produs a fost utilizat de mii de ani in medicina traditionala peruviana pentru proprietatile sale unice.

  Compozitie

  Extract 4:1 din scoarta de Uncaria Tomentosa125 mg (echivalentul a 500 mg de pulbere de Cat’s Claw)

  Nu contine: lactate, ou, conservanti artificiali, coloranti, fermenti, indulcitori artificiali, grau, soia sau porumb.

  Administrare

  Modul recomandat de administrare: 2 capsule de 3 ori pe zi.

  Atentionari

  • A nu se administra in caz de sarcina sau lauzie!
  • A nu se utiliza impreuna cu medicatie anti-ulcer!
  • A nu se depasi doza zilnica recomandata!
  • A nu se lasa la vederea si la indemana copiilor sub 3 ani!
  • Suplimentele alimentare nu se substituie unei diete variate si echilibrate!

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, nu este obligatoriu să obțineți rezultatele promise pe site, sau cele obținute deja de persoanele care au trimis testimoniale.