Acid elagic din rodie (Pomegranate) > Tratamente naturiste canadiene de la Organika Health Products

  Acid elagic din rodie (Pomegranate)

  0 review-uri
  0 din 5

  79.00 lei

  Disponibil pentru precomandă

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Fructul si semintele de Pomegranate (rodie) (Punica granatum) contin un complex de antioxidanti si proantocianidine,  dintre care cel mai important este acidul elagic.

  Cancerul poate exista in organism nedetectat fie “latent” fie “incipient”. O cura de acid elagic o data sau de doua ori pe an poate face parte dintr-un protocol adjuvant in preventia cancerului. Dar nu numai atat; extractul de Pomegranate contine si alti antioxidanti necesari mentinerii sanatatii generale.

  O noua publicatie, Ghidul Societatii Americane a Cancerului (American Cancer Society) privind metodele alernative si complementare in tratamentul cancerului, arata ca acidul elagic este un supliment natural foarte promitator intrucat poate conduce la apoptoza (moartea celulelor canceroase) fara sa afecteze celulele normale.

  Acidul elagic este un compus fenolic care inhiba multiplicarea celulelor canceroase si totodata previne aparitia si dezvoltarea celulelor canceroase la persoanele cu predispozitie pentru cancer.

  Un studiu de 9 ani efectuat de catre Dr. Daniel Nixon la Institutul Holliger din Universitatea Carolinei de Sud pe un grup de 500 de pacienti, a concluzionat ca acidul elagic poate conduce la inhibarea diviziunii celulei canceroase  in 48 de ore (inhibind si oprind diviziunea celulara canceroasa) si provocand apoptoza (moartea programata a celulei canceroase) in 72 de ore.

  Acidul elagic promoveaza detoxificarea carcinogena prin stimularea diferitelor izoforme ale enzimei glutation-S-transferaza in hepatoma (cancer la ficat) (Barch si Rundhaugen, 1992). Un alt mecanism prin care acidul elagic poate inhiba initierea tumorii este prin distrugrea metabolitilor carcinogenilor (Tanaka).

  Chimioterapia, radiatia si alte tratamente conventionale distrug atat celulele canceroase cat si pe cele normale slabind astfel sistemul imunitar. Se pare ca acidul elagic vizeaza doar celulele canceroase.

  Doze recomandate de acid elagic:

  • adjuvant in preventie: 90 mg / zi;
  • adjuvant terapeutic: minimum 180 mg / zi.

  Compozitie

  Ingrediente / capsula:

  Extract 4:1 din fructe de Rodie (Punica granatum)225 mg
  Hipermeloza – capsula60 mg
  Celuloza microcristalina (agent de incarcare)25 mg
  Stearat de magneziu vegetal (agent antiaglomerant)5 mg

  Nu contine:

  • produse lactate, oua, conservanti artificiali, coloranti, fermenti, indulcitori artificiali, grau, porumb, soia, gluten;
  • ingrediente obtinute din organisme modificate genetic.

  Administrare

  Doza recomandata pentru consumul zilnic (oral, numai pentru adulti): cate 1 comprimat, de doua ori pe zi.

  Atentionare

  • A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
  • Suplimentele alimentare nu se substituie unei diete variate si echilibrate si unui mod de viata sanatos.

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, nu este obligatoriu să obțineți rezultatele promise pe site, sau cele obținute deja de persoanele care au trimis testimoniale.