THYROSYN - Complex natural pentru functia sanatoasa a GLANDEI TIROIDE > Tratamente naturiste canadiene de la New Roots Herbal

  THYROSYN – Complex natural pentru functia sanatoasa a GLANDEI TIROIDE

  0 review-uri
  0 din 5

  366.00 lei

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Ce este Thyrosyn?

  Expertul endocrinolog, William Regelson, estimează că 10% dintre femeile cu vârsta peste 50 de ani au funcții tiroidiene scăzute. Incidența este mai mare la femei decât la bărbați, ceea ce reprezintă, în parte, o rată mai mare a obezității la femei unde, printre anumite subpopulații,  incidența este practic pandemică. Un articol din New England Journal of Medicine, de exemplu, a descris un studiu în care 51 din 54 de femei cu simptome PMS (Sindrom premenstrual) sufereau de funcție tiroidiană scăzută. Hormonii produși de tiroidă stimulează activitatea organelor, țesuturilor și celulelor; controlează creșterea scheletului și dezvoltarea sexuală; influențează textura pielii și strălucirea părului și sunt responsabili de lipsa de energie a unei persoane.

  Thyrosyn conține o formulație ortomoleculară complexă conținând ingrediente liofilizate care asigură suport biologic și nutrițional pentru glanda tiroidă. Această formulă asigură glanda tiroidă cu nutrienți care sunt cunoscuți ca echilibrând atât condițiile de hipotiroidie, cat și de hipertiroidie. Iodul organic natural, este benefic în controlul  metabolismului tiroidian și hrănește glandele tiroide și paratiroide. Acțiunea terapeutică poate ajuta la stimularea energiei și la ameliorarea oboselii, precum și la reducerea retenției de apă, la  reducerea creșterii în greutate, de asemenea fiind benefică în cazul părului uscat și a pielii uscate. Glanda tiroidă reglează metabolismul și temperatura corpului și ajută la reglarea nivelului de zahăr din sânge, deci este extrem de important să rămână sănătoasă și să funcționeze corect.

  Hipotiroidismul are efecte negative asupra metabolismului fiecărei celule vii. Simptomele includ: oboseala, creștere în greutate, constipație, căderea părului, crampe musculare, sensibilitate la frig, infertilitate, factor de risc crescut pentru infecții, ritm cardiac lent, atacuri de cord, piele uscată, solzoasă, probleme mentale, de memorie și de concentrare, depresie. Îmbătrânirea accelerată, stresul cronic și fluctuațiile hormonale pot fi cauzate de hipotiroidism. Conștientizarea acestei probleme, îndelungat netratată, a devenit în ultimul timp atât de acută, încât Asociația Endocrinologilor Clinici a început monitorizarea de rutină a funcției tiroidiene, similare cu monitorizarea tensiunii arteriale. Totuși, de multe ori, această problemă nu este tratată cu seriozitate. Medicii știu că nivelurile hormonului tiroidian tind să scadă odată cu vârsta și, prin urmare, califică nivelurile scăzute ca fiind “normale” la persoanele de vârstă medie și la vârstnici, neluând în considerare din timp acțiunile preventive, atât de importante.

  Ce beneficii oferă Thyrosyn? Ce face atât de excepțional Thyrosyn? 

  1. Tyrosyn asigură funcția tiroidiană cu nutrienți cheie pentru sinteza hormonilor tiroidieni și pentru protejarea țesutului delicat al glandei tiroide împotriva stresului oxidativ și toxinelor.
  2. Tyrosyn eliberează L-tirozină, care este foarte necesară, fiind hotărâtoare pentru sinteza hormonilor T3 si T4.
  3. Tyrosyn asigură tiroida cu necesarul de iod obținut din doua surse, inclusiv din extract din alga Kelp Norvegian(Ascophyllum nodosum). Mineralele iod, zinc și mangan sunt esențiale pentru buna funcționare a tiroidei. Din păcate, alimentele nu mai conțin suficiente cantități din aceste oligominerale.
  4. Conform studiilor clinice, plantele Smirnă(Commiphora myrrha) și Mirt (Myrtus communis) stimulează activitatea enzimelor cum ar fi: superoxid dismutaza (SOD), catalaza (CAT) și lipid peroxidaza (LPO) inducând, deci, o activitate antioxidantă crescută responsabilă de creșterea nivelurilor de hormoni tiroidieni T3 și T4.
  5. Potrivit medicinei Ayurveda, Commiphora este cel mai bine folosită împreună cu Ashwagandha (Withania somnifera). Studiile sugerează că există constituenți în Ashwagandha care susțin nivelurile sănătoase ale lipid peroxidazei (LPO). S-a constatat, de asemenea, că nivelurile SOD și CAT au crescut semnificativ după suplimentarea cu Ashwagandha. Anumiți constituenți din Ashwagandha conduc la creșterea nivelului de T4, hormonul precursor al T3, care este considerat hormonul tiroidian activ. Alte studii au constatat o creștere simultană a nivelurilor T3 și T4 în corelație cu Ashwagandha. Stresul este considerat unul din factorii importanți care conduc la dereglarea funcției glandei tiroide. Ashwagandha este, de asemenea, unul dintre cele mai puternice adaptogene din lume, ceea ce înseamnă că susține un răspuns activ la stres. Într-un studiu, 64 de subiecți suferind de stres cronic au primit 300 mg Ashwagandha de două ori pe zi timp de 2 luni. Grupul caruia i s-a administrat Ashwagandha a înregistrat o reducere semnificativă a scorurilor la toate scările de evaluare a stresului, comparativ cu grupul placebo.

  Compozitie

  Ce conține Thyrosyn?

  Ingrediente / capsula:

  Pulbere de L-Tyrosine125 mg
  Capsulă: hipromeloză (glucide vegetale), apă95 mg
  Succinat de D-alfa-tocoferil – 83,33 mg., furnizând  vitamina E67 mg AT (100 UI) / 558,33% / VNR*
  Extract 3:1 din glanda suprarenală de porcine (Sus scrofa)60 mg
  Pulbere din splină de bovine (Bos taurus)40 mg
  Citrat de potasiu conținând 35% Potasiu10,5 mg
  Coenzima Q105 mg
  Clorhidrat de L-Cisteină5 mg
  L-Cistină5 mg
  Rășină de Smirnă (Commiphora myrrha)5 mg
  Pulbere din frunze de Mirt (Myrtus communis)5 mg
  Pulbere din alga Kelp (Ascophyllum nodosum) (0,1% Iod)5 mg
  Extract din frunze de Mentă (Mentha spicata)5 mg
  Pulbere din frunze de Mentă (Mentha piperita)5 mg
  Agent antiaglomerant: dioxid de siliciu3,04 mg
  Aromă naturală din Mentă1,44 mg
  Agent antiaglomerant: stearat de magneziu vegetal0,76 mg

  *Valoare Nutritionala de Referinta cf. Regulament 1169/2011

  Nu contine: gluten, soia, grau, oua, produse lactate, citrice, agenti de conservare, arome, coloranti artificiali, sau zahar.

  Greutatea neta e = 28,7142 g

  Administrare

  Mod de administrare recomandat (adulți): 1 capsulă de 3 ori/zi sau cum vă indică specialistul.

  Atentionari

  • Consultați specialistul înainte de utilizare dacă suferiți de: diabet, cancer, cistinurie sau alte probleme urinare; dacă urmați un regim sărac în proteine; dacă administrați medicamente pentru tensiune arterială; dacă aveți stomacul sensibil; dacă administrați nitroglicerină sau antibiotice.
  • Nu utilizați în caz de: febră, hipokaliemie, hipertensiune arterială, tulburări cardiovasculare sau renale sau în caz de sângerări uterine; în caz de stări inflamatorii gastrointestinale sau ale căilor biliare, în caz de tulburări hepatice grave.
  • Nu utilizați dacă sunteți însărcinată sau alăptați.
  • Dacă manifestați o alergie, încetați utilizarea suplimentului.
  • Suplimentul poate provoca vertij, somnolență, oboseală, iritație renală sau gastrică, diaree, greață sau tulburări digestive.
  • A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
  • Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viată sănătos.

  Recomandare

  • Se recomanda asocierea cu ASHWAGANDHA (2 capsule pe zi), în urma consultării specialistului.

  Referințe

  1. Health Canada: Ashwagandha Monograph
  2. Health Canada Kelp Monograph
  3. Health Canada L-Tyrosine Monograph
  4. Alternative Medicine Rewiew: Ashwagandha (Withania somnifera) Monograph
  5. Ayurvedic Formulary: Guggul/Gummi Gugguli (Commiphora mukul/ myrrha) Monograph

  Producator

  NEW  ROOTS HERBAL Inc. – 3405 F. X. Tessier, Vaudreuil – Dorion, Quebec, J7V 5V5, CANADA

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.