SHIITAKE EXTRACT - Ciupercă medicinală cu beneficii pentru sistemul imunitar, Stimulează producţia de leucocite din sânge > Tratamente naturiste canadiene de la New Roots Herbal

  SHIITAKE EXTRACT – Ciupercă medicinală cu beneficii pentru sistemul imunitar, Stimulează producţia de leucocite din sânge

  0 review-uri
  0 din 5

  161.00 lei

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Shiitake este o ciupercă adusă din Extremul Orient, fiind foarte folosită în medicina tradiţională din Japonia, China şi din Coreea unde, într-un top al imunităţii, probabil că ar ocupa locul întâi datorită prezenţei unei componente importante denumită Beta-Glucani.

  Cercetările asupra ciupercii Shiitake au început încă din anii 1970, iniţial pentru a testa efectul ei asupra colesterolului. Într-un raport publicat în revista “Herbs for Health, Jan/Feb 1997 se raporta efectul ciupercii Shiitake de reducere a colesterolului total.

  Shiitake activează nu mai puţin de şase tipuri de celule ale sistemului imunitar, capabile să înfrângă practic orice boală infecţioasă ori tumorală. Această ciupercă este printre puţinele remedii care activează celulele NK (prescurtare de la Natural Killer, adică „ucigaşul natural”) care, aşa cum o arată numele, sunt foarte eficiente, constituind prima linie de apărare contra infecţiei cu HIV/SIDA, contra bolii canceroase, contra tumorilor benigne (chisturi, fibroame, adenoame, adenofibroame), contra infecţiei herpetice sau cu papiloma virus. Cura cu Shiitake durează 3-4 săptămâni, urmată de 10 zile de pauză, după care tratamentul se poate relua.

  Alte beneficii ale ciupercii Shiitake

  Asemenea ciupercilor Cordyceps CSM-2000, Agaricus, Reishi sau Maitake şi ciuperca SHIITAKE este o armă eficientă de luptă contra cancerului. În 1969, cercetătorii de la Centrul naţional de cercetări din Tokyo au reuşit să izoleze din Shiitake o polizaharidă numită “lentianan”. În testele efectuate în laborator pe cobai, această componentă a cauzat regresia până la dispariţia tumorilor. Acest efect a fost pus pe seama capacităţii ciupercii Shiitake de a stimula sistemul imunitar şi a-l direcţiona contra celulelor tumorale.

  Dar, ceea ce Shiitake are în plus faţă de celelalte ciuperci este capacitatea ei de a lupta contra unor virusuri foarte rezistenţi cum ar fi HIV şi Hepatita B sau C.

  În testele efectuate în Japonia s-a dovedit că extractul de Shiitake este mai eficient decât medicamentul AZT contra virusului imunodeficienţei umane.

  Încă din anul 1980 mai multe teste efectuate în 16 clinici din Japonia au investigat eficienţa ciupercii Shiitake asupra Hepatitei B şi C. Au fost testaţi 40 de indivizi cu Hepatita B cronică, cărora li s-au administrat 6 grame de Shiitake, timp de 4 luni. Toţi pacienţii au înregistrat dispariţia simptomelor de Hepatita B, iar la 15 dintre ei virusul a fost inactivat.

  Compozitie

  Ingrediente / capsulă:

  Extract de Shiitake (Lentinula edodes), cu 40% polifenoli şi 25% beta- glucani300 mg
  Capsulă: hidroxipropilmetilceluloză, apă
  Agent antiaglomerant: stearat de magneziu vegetal

  Nu conține: gluten, soia, grâu, ouă, produse lactate, fermenți, citrice, agenți de conservare, arome sau coloranți artificiali.

  Greutatea netă e = 23,88 g

  Administrare

  Mod de utilizare (adulţi): câte 1 capsulă de 3 ori pe zi, odată cu masa sau cum vă indică specialistul. Doza poate fi marită pâna la câte 2 capsule de 2-3 ori pe zi.

  Atenţionări:

  • Consultaţi specialistul înainte de utilizare dacă luaţi anticoagulante.
  • La folosirea acest supliment se poate produce hipersensibilitate/ alergie; în acest caz încetaţi utilizarea lui.
  • A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
  • Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

  PRODUCĂTOR

  NEW ROOTS HERBAL Inc. – 3405 F. X. Tessier, Vaudreuil – Dorion, Quebec, J7V 5V5, CANADA

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.