MELATONIN 10 mg / MELATONINA - Susține somnul, Efect major împortiva insomniei și tulburărilor de somn > Tratamente naturiste canadiene de la New Roots Herbal

  MELATONIN 10 mg / MELATONINA – Susține somnul, Efect major împortiva insomniei și tulburărilor de somn

  0 review-uri
  0 din 5

  66.00 lei

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Melatonina este utilizată ca ajutor natural pentru somn și tratament pentru insomnie.

  Melatonina nu este regulatorul principal al modelelor normale de somn, dar are, fără îndoială, un efect major. Un subiect care a generat un mare interes prin utilizarea melatoninei singură sau în combinaţie cu fototerapia, este tratarea tulburărilor de somn. Există unele indicații că nivelurile de melatonină sunt mai scăzute la persoanele în vârstă, comparativ cu persoanele mai tinere, iar terapia cu melatonină la persoanele tinere pare modest benefică în corectarea problemei. Tulburări de somn se observă la lucrătorii în schimburi, cărora le este adesea dificil să se adapteze la munca pe timp de noapte și să doarmă ziua.

  O altă condiţie care implică perturbarea ritmurilor circadiene este diferenţa de fus orar (jet lag); în acest caz, s-a demonstrat în mod repetat că administrarea melatoninei aproape de ora de culcare poate atenua simptomele. Melatonina are cel mai mare efect benefic atunci când se prevede diferenţa mare de fus orar (de exemplu, traversarea mai multor fusuri orare). La diferite specii, inclusiv la om, s-a demonstrat că administrarea de melatonină scade activitatea motorie, induce oboseala și scade temperatura corpului, în special la doze mari. Efectul asupra temperaturii corpului poate juca un rol semnificativ în capacitatea melatoninei de a antrena ciclurile de somn-veghe, la fel ca la pacienții cu diferenţă de fus orar.

  De unde vine?

  Glanda pineală, sau epifiză, sintetizează și secretă melatonina, un hormon structural simplu, care comunică informații despre gradul de iluminare a mediului încojurător. În cele din urmă, melatonina are capacitatea de a antrena ritmuri biologice și are efecte importante asupra funcţiei de reproducere a multor animale. Capacitatea glandei pineale de transducere a luminii i-a determinat pe unii să numească pinealul „al treilea ochi”. Glanda pineală este un organ mic în formă de con de pin (de unde și numele său), situat pe linia mediană și ataşat la capătul posterior al părţii superioare a celui de-al treilea ventricul din creier.

  Compozitie

  Ingrediente / tabletă:

  Melatonină10 mg
  Agenţi de încărcare: celuloză microcristalină, fosfat dicalcic anhidru
  Agenţi antiaglomeranţi: dioxid de siliciu, acizi graşi vegetali, săruri de magneziu ale acizilor graşi vegetali
  Stabilizator: carboximetilceluloză de sodiu reticulată

  Nu conține: gluten, soia, grâu, porumb, ouă, lactate, fermenţi, citrice, agenţi de conservare, arome sau coloranţi artificiali, amidon, zahăr.

  Greutatea netă e = 16,2 g

  Administrare

  Doza recomandată (adulţi): ½ (o jumătate) de tabletă pe zi, înainte de culcare sau cum vă recomandă specialistul.

  Recomandări:

  • Pentru decalajul orar, administraţi înainte de culcare, când se întunecă, ocazional sau pe o perioadă scurtă de timp.
  • Pentru o utilizare mai lungă de 4 săptămâni, consultaţi specialistul.
  • Nu conduceţi autovehicule 5 ore după administrare.

  Atenţionări şi precauţii:

  • Nu administraţi împreună cu alcool sau sedative.
  • Consultaţi specialistul înainte de utilizare daca luaţi anticoagulante, anticonvulsive, medicamente pentru tensiunea arterială, imunosupresoare, sedative, hipnotice sau psihotrope, sau medicamente steroidiene.
  • Consultaţi specialistul înainte de utilizare dacă suferiţi de astm, boli cardiovasculare, boli renale cronice, depresie, diabet sau hipoglicemie, probleme hormonale, boli autoimune, boli ale ficatului, migrene sau epilepsie.
  • Consultaţi specialistul înainte de utilizare dacă sunteţi însărcinată sau alăptaţi. Consultaţi specialistul dacă simptomele persistă sau se agravează.
  • Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.

  PRODUCĂTOR

  NEW ROOTS HERBAL Inc. – 3405 F. X. Tessier, Vaudreuil – Dorion, Quebec, J7V5V5, CANADA

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, nu este obligatoriu să obțineți rezultatele promise pe site, sau cele obținute deja de persoanele care au trimis testimoniale.