VITAMINA A 10.000 UI - ochi si piele sanatoasa > Tratamente naturiste canadiene de la Natural Factors

  VITAMINA A 10.000 UI – ochi si piele sanatoasa

  0 review-uri
  0 din 5

  30.00 lei

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Vitamina A este o vitamină solubilă în grăsimi, care vine sub două forme de bază: vitamina A care se găsește în uleiul de pește și beta-carotenul care este un carotenoid întâlnit în plante cunoscut și sub denumirea de provitamina A. Esențială pentru multe procese vitamina A ajută la menținerea vederii și este deosebit de importantă pentru menținerea vederii nocturne.

  Vitamina A este un antioxidant necesar organismului pentru a inhiba formarea de radicali liberi și pentru a proteja organismul împotriva afectării celulare. Este important pentru mentinerea pielii și mucoaselor sănătoase, susține funcția imunitară și ajută la dezvoltarea și întreținerea oaselor și a dinților sănătoși.

  Carența în Vitamina A conduce la piele uscata cu aspect îmbătrânit și conduce la îngroșarea pielii la nivelul tălpilor și a palmelor.

  Natural Factors Vitamina A este obținută din uleiul de ficat de cod, care este supus unui proces numit distilare moleculară avansată pentru a proteja uleiurile în timpul procesării, asigurând în același timp că nu există contaminări cu metale grele sau chimice. Vitamina A este încapsulată într-o bază de ulei organic de in și vitamina E, pentru o protecție suplimentară antioxidantă, precum și pentru o absorbție crescută.

  Compozitie

  Ingrediente / capsulă moale:

  agent de încărcare: celuloză microcristalină230 mg
  Extract din lumânărele / Cimifuga racemosa40 mg
  capsulă gelatinoasă moale: celuloză, apă purificată
  agent antiaglomerant: stearat de magneziu vegetal

  Fără gluten, soia, alune, lactoză, grâu, ouă, conservanţi, coloranţi sau îndulcitori artificiali, zahăr, amidon, sare, levuri sau organisme modificate genetic.

  Administrare

  Mod de utilizare recomandat pentru adulți: câte o (1) capsulă, o dată la două zile sau conform recomandării profesionistului de sănătate.

  Atentionari

  • A nu se administra persoanelor cu alergie la oricare dintre ingrediente!
  • Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub tratament medicamentos, cereți sfatul specialistului de sănătate înainte de a folosi acest produs!
  • A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici!
  • A nu se folosi dacă sigiliul de siguranţă este deteriorat sau lipseşte!
  • A se păstra ferit de lumină directă, căldură și umiditate în ambalajul originar!
  • A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic!
  • Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viață sănătos!

  PRODUCATOR

  Factors Group of Nutritional Companies Inc. – 1550 United Boulevard, Coquitlam , British Colombia V3K 6Y2C – CANADA

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, nu este obligatoriu să obțineți rezultatele promise pe site, sau cele obținute deja de persoanele care au trimis testimoniale.