ULEI DE COCOS EXTRAVIRGIN PRESAT LA RECE ȘI NERAFINAT - COCONUTRICH > Tratamente naturiste canadiene de la Natural Factors

  ULEI DE COCOS EXTRAVIRGIN PRESAT LA RECE ȘI NERAFINAT – COCONUTRICH

  0 review-uri
  0 din 5

  67.99 lei

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Uleiul de nucă de cocos este derivat din fructul palmierului (Cocos nucifera) și este un aliment tradițional de bază în Asia, Africa și Insulele Pacificului. A fost folosit în India de mii de ani în medicina tradițională ayurvedică pentru calitățile sale naturale antifungice și antivirale, precum și pentru capacitatea sa de a crește răspunsul imun.

  Uleiul de nucă de cocos este o sursă naturală de trigliceride cu lanț mediu (MCTs) care susțin pierderea în greutate prin creșterea metabolismului. MCT-urile activează răspunsul imun al organismului și au calități antifungice și antimicrobiene, precum și beneficii pentru sănătatea inimii, pielii și părului. CoconutRich este fabricat cu ulei certificat bio, ne-modificat genetic (non-OMG), presat la rece.

  Uleiul este separat de fructe prin folosirea unui proces de extracție presat la rece, care elimină riscul potențial de contaminare cu solvenți. Oferă o alternativă convenabilă la formate lichide, furnizând 1000 mg ulei pur în fiecare softgel.

  Compozitie

  Ingrediente / capsulă

  Ulei organic extra virgin din nucă de Cocos (Cocos nucifera)1000 mg
  capsulă: gelatină, glicerină, apă purificată

  Nu conține: coloranți, agenți de conservare sau îndulcitori artificiali, produse lactate, amidon, zahăr, grâu, gluten, fermenți, soia, porumb, ouă, pește, fructe de mare, sare, nuci, nici OMG.

  Greutatea netă e = 169,2 g

  Administrare

  Mod de utilizare (doar pentru adulți): 4 capsule moi pe zi, de preferat în timpul meselor sau după cum vă recomandă specialistul.

  Atenționări și precauții

  • Consultați specialistul înainte de utilizare dacă sunteți însărcinată sau alăptați.
  • A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
  • Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

  Producator

  Factors Group of Nutritional Companies Inc., 1550 United Boulevard, Coquitlam, British Colombia V3K 6Y2 – CANADA 

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, nu este obligatoriu să obțineți rezultatele promise pe site, sau cele obținute deja de persoanele care au trimis testimoniale.