Saw Palmetto Forte > Tratamente naturiste canadiene de la Natural Factors

  Saw Palmetto Forte

  0 review-uri
  0 din 5

  110.00 lei

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Ce este Saw Palmetto?

  Suplimentul Saw Palmetto este folosit ca tratament natural pentru hiperplazia benignă de prostată (BPH), o afecțiune frecvent întâlnită la bărbații de peste 50 de ani. BPH poate provoca probleme urinare și este un factor de risc pentru cancerul de prostată.

  Ce arată studiile despre Saw Palmetto?

  Aproape fiecare bărbat cu vârsta peste 45 de ani are o oarecare mărire a prostatei, glanda sexuală masculină care înconjoară uretra. Mărirea și inflamarea prostatei poate împiedica fluxul de urină și poate afecta funcția sexuală. Urinarea frecventă pe timp de noapte, durerea, arsura și dificultățile de urinare sunt toate simptomele BPH. Conversia testosteronului în dihidrotestosteron este o reacție chimică care contribuie la mărirea prostatei și la simptomatologia suferințelor acesteia. Extractul de Saw Palmetto (Palmier pitic) poate inhiba reacția chimică de mai sus. Inflamația prostatei, fie că evoluează până la punctul când blochează fluxul urinar și medicii vă vor recomanda extirparea prostatei pe cale chirurgicală, fie degenerează în cancer de prostată. Semnele unei hiperplazii pot să apară destul de târziu și, în general, se manifestă prin nevoia de a urina des, în special, în timpul nopții. Hiperplazia poate fi detectată timpuriu prin tușeu rectal sau prin ecografie cu ultrasunete. Gradul de inflamare și viteza de evoluție depind într-o măsură și de stilul de viață al bărbatului, fiind derminată, în special, de sedentarism, fumat, alcoolism, alimentație neadecvată, stres etc.

  Într-un studiu recent, 505 bărbați au primit 160 mg extract de Saw Palmetto, de două ori pe zi. După 45 de zile de tratament, au raportat:

  • O îmbunătățire a fluxului urinar.
  • O reducere a volumului rezidual de urină și a dimensiunii prostatei.
  • Îmbunătățirea calității vieții.

  După 90 de zile, 88% dintre pacienți și medicii lor au considerat că tratamentul este eficient. Pentru bărbații cu vârsta peste 40 de ani, extractul de Saw Palmetto este prima linie de apărare împotriva adenomului benign de prostată: este cea mai bună prevenție pe care un bărbat o poate alege pentru protecția pe termen lung a acestei glande esențiale în sistemul de reproducere masculin.

  Ce beneficii oferă Saw Palmetto?

  1. Ameliorează simptomele provocate de prostata mărită.
  2. Împiedică dihidrotestosteronul – DHT să se lege cu receptorii androgeni din celulele prostatei, în procesul de conversie al testosteronului.
  3. Reduce contracțiile musculare netede, oferind astfel beneficii pentru relaxarea mușchilor vezicii urinare și ai sfincterului care provoacă senzația de a urina urgent.
  4. Ajută la micșorarea unei prostate mărite, îmbunătățind astfel fluxul urinar.

  Deși utilizat în principal pentru probleme de prostată la bărbați, de suplimentul Saw Palmetto pot beneficia și  femeile care au afecțiuni cauzate de excesul de androgeni, cum ar fi hirsutismul (excesul de păr facial) și boala ovariană polichistică.

  Compozitie

  Ce conține Saw Palmetto?

  Fructele de Saw Palmetto (Palmier pitic – Serenoa repens) au fost utilizate în mod tradițional pentru a spori sănătatea urinară și reproductivă a bărbaților, fiind folosite de către nativii americani pentru a curăța tractul urinar și pentru a trata problemele genitale. Peste douăzeci de studii dublu-orb, controlate cu placebo, au arătat că extractul din fructe de Saw Palmetto este eficient în ameliorarea simptomelor hiperplaziei benigne de prostată.

  Fiecare capsulă conține:

  Extract (CO2 supercritic) din fructe de Palmier – pitic / Saw Palmetto (Serenoa repens), cu 25 – 30 % acizi grasi500 mg
  Capsula: gelatina, apa purificata
  Agenti antiaglomeranti: stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu

  Nu contine: gluten, soia, grau, peste si produse ale marii, porumb, oua, produse lactate, amidon, gluten, fermenti,  coloranti, agenti de conservare si indulcitori artificiali, zahar, sare, nuci, soia.

  Greutatea neta e = 54,72 g

  Administrare

  Mod de administrare recomandat (adulți): câte o capsulă de 3 ori pe zi sau cum vă recomandă specialistul. Utilizați împreună cu hrana, pentru a minimiza tulburările gastrice.

  Ce face atât de excepțional Saw Palmetto?

  Saw Palmetto Forte este suplimentul perfect recomandat de medici în scopul prevenirii adenomului de prostată.

  Atentionari

  • Consultați specialistul dacă simptomele persistă sau se agravează.
  • Consultați specialistul înainte de utilizare pentru a exclude diagnosticul de cancer de prostată.
  • A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
  • Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă  variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.

  Recomandari

  • În cazul în care adenomul de prostată este deja detectat sau este într-o fază mai avansată sau în cazul cancerului de prostată se recomandă mai întâi un tratament forte cu produsul Prostate Protekt Forte (recomandat în asociație cu Serra Plus pentru combaterea inflamației) până la eliminarea sau reducerea considerabilă a simptomelor. Înainte de această ultimă terapie consultați medicul urolog.

  Producator

  Factors Group of Nutritional Companies Inc., 1550 United Boulevard, Coquitlam , British Colombia V3K 6Y2C – Canada

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.