MSM JOINT FORMULA PENTRU ARTICULAȚII CU GLUCOZAMINĂ ȘI CONDROITINĂ SULFAT – AJUTĂ ÎMPOTRIVA DURERILOR ARTICULARE > Tratamente naturiste canadiene de la Natural Factors

  MSM JOINT FORMULA PENTRU ARTICULAȚII CU GLUCOZAMINĂ ȘI CONDROITINĂ SULFAT – AJUTĂ ÎMPOTRIVA DURERILOR ARTICULARE

  0 review-uri
  0 din 5

  138.00 lei

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Combinarea într-o singură formulă a trei nutrienți care susțin articulația oferă un sprijin superior pentru articulațiile dureroase și țesutul conjunctiv. Formula naturală MSM pentru articulații conține un amestec de MSM (metil-sulfonil-metan), sulfat de glucozamină și sulfat de condroitină care, împreună ajută la ameliorarea durerilor articulare asociate cu osteoartrită, susțin sănătatea articulațiilor și a țesutului conjunctiv.

  Această formulă funcționează pentru a menține funcția structurală a articulațiilor și a țesutului conjunctiv, pentru a îmbunătăți lubrifierea articulațiilor și pentru a începe procesul de vindecare în deteriorarea cartilajului. Sulfatul de glucozamină și condroitină protejează cartilajul și țesutul conjunctiv de degenerare și optimizează funcția articulară. MSM este un antioxidant care susține sistemul musculo-scheletic și poate ajuta la reducerea administrării de medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS).

  Fiecare capsulă este ușor de înghițit și oferă 300 mg MSM, 300 mg sulfat de glucozamină și 240 mg sulfat de condroitină. MSM Joint Formula utilizează OptiMSM, forma premium de MSM, certificată pentru calitate și consistență și utilizată în studiile clinice de eficacitate și siguranță. Completarea dietei cu substanțele nutritive din MSM Joint Formula este o modalitate eficientă și naturală de a optimiza sănătatea articulațiilor și o opțiune ideală pentru persoanele cu dureri cauzate de afecțiuni articulare degenerative.

  Compozitie

  Sulfat de glucozamină (clorură de potasiu provenind din carapace de Crevete / Crab) 75% furnizând 300 mg glucozamină400 mg
  OptiMSMTM (metilsulfonilmetan)300 mg
  Sulfat de condroitină (sodiu provenind din cartilaj bovin)240 mg
  capsulă gelatinoasă: gelatină, apă purificată120 mg
  agent de încărcare: pulbere de Orez (Oryza sativa)73 mg
  agent lubrifiant: stearat de magneziu vegetal7 mg

  Nu conține: coloranți, agenți de conservare sau îndulcitori artificiali, produse lactate, zahăr, grâu, gluten, fermenți, soia, porumb, ouă, nuci, nici OMG.

  Greutatea netă e = 205,2 g

  Administrare

  Mod de folosire (adulți): 5 capsule pe zi, de preferat în timpul meselor, timp de cel puțin 4 săptămâni pentru a constata efectele benefice, sau după cum vă recomandă specialistul. Evitați utilizarea înainte de culcare.

  Atenționări și precauții

  • Consultați specialistul înainte de utilizare dacă sunteți însărcinată sau alăptați; dacă simptomele se agravează.
  • Poate provoca balonări gastrointestinale lejere, constipație sau indigestie la anumite persoane.
  • A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
  • Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

  Producator

  Factors Group of Nutritional Companies Inc., 1550 United Boulevard, Coquitlam , British Colombia V3K 6Y2 – CANADA

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.