Mental Calmness > Tratamente naturiste canadiene de la Natural Factors

  Mental Calmness

  0 review-uri
  0 din 5

  62.00 lei

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Suntheanine® este o formă purificată de L-teanină, cercetată clinic și patentată, susținută de peste 50 de studii care demonstrează siguranța și eficacitatea acesteia.

  Principalele beneficii ale L-teaninei sunt asociate cu promovarea unei stări de relaxare fără a provoca somnolență. L-teanina poate avea, de asemenea, efecte ușoare de îmbunătățire cognitivă, în special atunci când este luată cu cofeină. De asemenea, s-a demonstrat că L-teanina suprimă efectele de creștere a tensiunii arteriale ale cofeinei și, de asemenea, poate contracara creșterea tensiunii arteriale în condiții de stres. Deși nu oferă niciun efect sedativ, L-teanina îmbunătățește calitatea somnului prin promovarea unei stări de relaxare a creierului.

  După consum, L-teanina poate traversa bariera hemato-encefalică și poate afecta activitatea creierului prin promovarea undelor alfa crescute, un model de activitate cerebrală asociat cu o stare mai relaxată. Tendința L-teaninei de a crește undele alfa poate explica efectele sale de reducere a stresului și anxietății.

  L-teanina poate fi benefică pentru cei care suferă de creșterea tensiunii arteriale în situații stresante. Un studiu a constatat că persoanele care au avut de obicei o tensiune arterială mai mare după anumite sarcini mentale, au descoperit că L-teanina a ajutat la reducerea creșterii tensiunii arteriale.

  Un număr tot mai mare de cercetări sugerează că L-teanina ajută la promovarea stării de spirit sănătoase. Un studiu din 2017, publicat în jurnalul Acta Neuropsychiatrica, asupra persoanelor cu tulburare depresivă majoră a constatat, printre alte că L-teanina îmbunătățește simptomele depresiei.

  Pe parcursul zilei, L-teanina tinde să fie luată în doze de 100-200 mg, de obicei alături de cofeină, dar nu neapărat cu aceasta.

  Compozitie

  L-teanină125 mg
  Făină de orez253,45 mg
  Stearat de magneziu (lubrifiant)16 mg
  Dioxid de siliciu2 mg
  Capsulă (hidroxipropilmetilceluloză, apă purificată)76 mg

  Greutate netă e = 28,5 g

  Nu conține: coloranți, agenți de conservare sau îndulcitori artificiali, produse lactate,  zahăr, grâu, gluten, fermenți, soia, porumb, ouă, pește, fructe de mare, produse animale, sare, nuci, nici OMG.

  Administrare

  Doza recomandată (adulți): 2 capsule pe zi sau după cum vă recomandă specialistul de sănătate.

  Potrivit pentru vegetarieni și vegani.

  Atenționări și precauții:

  • Consultati specialistul de sănătate dacă sunteți însărcinată sau alăptați.
  • A un se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
  • Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

  PRODUCATOR

  Factors Group of Nutritional Companies Inc., 1550 United Boulevard, Coquitlam, British Columbia V3K 6Y2 – CANADA 

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.