Mental Calmness > Tratamente naturiste canadiene de la Natural Factors

Mental Calmness

0 review-uri
0 din 5

62.00 lei

Doriti sa plasati comanda telefonic?
Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
0268.418.667 0723.333.505

Descriere

Suntheanine® este o formă purificată de L-teanină, cercetată clinic și patentată, susținută de peste 50 de studii care demonstrează siguranța și eficacitatea acesteia.

Principalele beneficii ale L-teaninei sunt asociate cu promovarea unei stări de relaxare fără a provoca somnolență. L-teanina poate avea, de asemenea, efecte ușoare de îmbunătățire cognitivă, în special atunci când este luată cu cofeină. De asemenea, s-a demonstrat că L-teanina suprimă efectele de creștere a tensiunii arteriale ale cofeinei și, de asemenea, poate contracara creșterea tensiunii arteriale în condiții de stres. Deși nu oferă niciun efect sedativ, L-teanina îmbunătățește calitatea somnului prin promovarea unei stări de relaxare a creierului.

După consum, L-teanina poate traversa bariera hemato-encefalică și poate afecta activitatea creierului prin promovarea undelor alfa crescute, un model de activitate cerebrală asociat cu o stare mai relaxată. Tendința L-teaninei de a crește undele alfa poate explica efectele sale de reducere a stresului și anxietății.

L-teanina poate fi benefică pentru cei care suferă de creșterea tensiunii arteriale în situații stresante. Un studiu a constatat că persoanele care au avut de obicei o tensiune arterială mai mare după anumite sarcini mentale, au descoperit că L-teanina a ajutat la reducerea creșterii tensiunii arteriale.

Un număr tot mai mare de cercetări sugerează că L-teanina ajută la promovarea stării de spirit sănătoase. Un studiu din 2017, publicat în jurnalul Acta Neuropsychiatrica, asupra persoanelor cu tulburare depresivă majoră a constatat, printre alte că L-teanina îmbunătățește simptomele depresiei.

Pe parcursul zilei, L-teanina tinde să fie luată în doze de 100-200 mg, de obicei alături de cofeină, dar nu neapărat cu aceasta.

Compozitie

L-teanină 125 mg
Făină de orez 253,45 mg
Stearat de magneziu (lubrifiant) 16 mg
Dioxid de siliciu 2 mg
Capsulă (hidroxipropilmetilceluloză, apă purificată) 76 mg

Greutate netă e = 28,5 g

Nu conține: coloranți, agenți de conservare sau îndulcitori artificiali, produse lactate,  zahăr, grâu, gluten, fermenți, soia, porumb, ouă, pește, fructe de mare, produse animale, sare, nuci, nici OMG.

Administrare

Doza recomandată (adulți): 2 capsule pe zi sau după cum vă recomandă specialistul de sănătate.

Potrivit pentru vegetarieni și vegani.

Atenționări și precauții:

  • Consultati specialistul de sănătate dacă sunteți însărcinată sau alăptați.
  • A un se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
  • Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

PRODUCATOR

Factors Group of Nutritional Companies Inc., 1550 United Boulevard, Coquitlam, British Columbia V3K 6Y2 – CANADA 

V-ar putea interesa si...

*Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.