L-TIROZINA 500 mg - Precursor de tiroxină, melanină, neurotransmiţători de dopamină si noradrenalină, cu beneficii multiple. > Tratamente naturiste canadiene de la Natural Factors

  L-TIROZINA 500 mg – Precursor de tiroxină, melanină, neurotransmiţători de dopamină si noradrenalină, cu beneficii multiple.

  0 review-uri
  0 din 5

  48.00 lei

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Ce este L-Tyrosine (L-Tirozina)?

  L-Tyrosine este un aminoacid neesențial, precursor direct al tiroxinei, un hormon tiroidian primar. Tiroxina crește metabolismul bazal, mărește și controlează rata de creștere, având și un ușor efect benefic asupra sistemului nervos central.

  Ce beneficii oferă L-Tyrosine (L-Tirozina)?

  1. Afecțiuni ale tiroidei, oboseală, stres, depresie, lipsa puterii de muncă, lipsa apetitului sexual, deficiențe de concentrare.
  2. Normalizează frecvența cardiacă și tensiunea arterială în condiții de stres.
  3. L-Tyrosine concură la optimizarea nivelelor de hormoni tiroidieni, induce o senzație de mulțumire, ajută la creșterea puterii de concentrare și a efortului mental.
  4. L-Tyrosine ajută la echilibrarea stării de spirit și la menținerea atenției, concentrării și cogniției.
  5. În cazul pacienților cu deficit de tiroxină, având drept simptomatologie principală creșterea ponderală (mâinile și tălpile reci și metabolismul bazal scăzut), L-Tyrosine ajută prin reducerea apetitului.
  6. Oferă protecție antioxidantă celulelor.
  7. Convenabil veganilor și vegetarienilor (capsule vegetale).
  8. 8. Calitate farmaceutică 100% pură.

  Ce face atât de excepțional L-Tyrosine?

  L-tirozina este un aminoacid necesar pentru sinteza proteinelor și este un precursor pentru mai mulți compuși importanți, printre care tiroxina, melanina și neurotransmițătorii dopamina și norepinefrina. Dopamina și norepinefrina sunt hormoni importanți și transmițători ai sistemului nervos central care ajută la menținerea stării de spirit, a atenției, a concentrării și a cogniției. Prin creșterea dopaminei și norepinefrinei la nivel celular, tirozina poate ajuta la menținerea sănătății neurologice și la îmbunătățirea stării de spirit, a cogniției, a atenției și a memoriei. De asemenea, L-Tirozina este un puternic antioxidant și se crede că acționează ca un adaptogen în condițiile de stres fizic și mental, având și capacitatea de a normaliza tensiunea arterială. Studiile arată că suplimentarea cu tirozină îmbunătățește funcția cognitivă, diminuează simptomele fizice ale oboselii în timpul expunerii la stres fizic, cum ar fi frigul, răul de înălțime și unele tulburări somn-veghe.

  Compozitie

  Ce conține L-Tyrosine (L-tirozina)?

  Fiecare capsulă conține:

  L-tirozina500 mg
  capsula: hidroxipropilmetilceluloza, apa purificata
  agent de incarcare: fosfat de calciu dibazic dihidrat
  emulsifiant: saruri de magneziu ale acizilor grasi vegetali
  agent antiaglomerant: dioxid de siliciu

  Nu contine: coloranți, agenți de conservare sau îndulcitori artificiali, produse lactate, amidon, zahar, grâu, gluten, fermenți, soia, porumb, ouă, pește, fructe de mare, produse animale, sare, nuci, nici OMG (organisme modificate genetic).

  Potrivit pentru vegetarieni si vegani.

  Greutatea neta e = 46,56 g

  Administrare

  Mod de administrare recomandat (adulți): câte 2 capsule de 3 ori pe zi sau după cum vă recomandă specialistul. A se utiliza ocazional, la nevoie.

  Atentionari

  • Consultați specialistul înainte de utilizare dacă urmați un regim hipoproteic și/sau dacă sunteți însărcinată sau alăptați.
  • A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
  • Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viată sănătos.

  Producator

  Factors Group of Nutritional Companies Inc., 1550 United Boulevard, Coquitlam, British Colombia V3K 6Y2 – CANADA

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.