IZOFLAVONE (IZOFLAVONOIZI) DIN SOIA – FITOESTROGEN - SOY ISOFLAVONE > Tratamente naturiste canadiene de la Natural Factors

  IZOFLAVONE (IZOFLAVONOIZI) DIN SOIA – FITOESTROGEN – SOY ISOFLAVONE

  0 review-uri
  0 din 5

  44.00 lei

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Ce este Soy Isoflavone?

  Principalele efecte pozitive ale Soy Isoflavone se referă la protecția împotriva bolilor cardiovasculare și la scăderea incidenței câtorva tipuri de cancer, în special a cancerului de sân și a celui de prostată. Deși mecanismul protecției împotriva apariției cancerului implică mai multe aspecte ale metabolizării izoflavonelor, cei mai mulți oameni de știință atribuie acest efect asemănării structurale între izoflavonele din Soia și estrogeni. Această similitudine permite izoflavonelor să înlocuiască estrogenii de pe receptorii celulari, blocându-le astfel activitatea hormonală (mecanismul este similar cu cel al unor medicamente ca Nolvadex sau Tamoxifen care sunt utilizate de mulți culturiști pentru a bloca conversia steroizilor anabolizanți în estrogeni, proces care poate duce la feminizare, în principal manifestată prin ginecomastie).

  Ce beneficii oferă Soy Isoflavone?

  1. Indicată în dereglări hormonale cu exces de estrogen.
  2. Fitoestrogenii (substanțele chimice vegetale) din Soia sunt cunoscute pentru contribuția lor la menținerea unui ciclu menstrual sănătos.
  3. Soy Isoflavone poate avea efect pozitiv în ceea ce priveşte simptomele care însoțesc perioada de premenopauză și menopauză, cum ar fi tulburări neurovegetative specifice: bufeuri, transpirații, palpitații, stări depresive etc.
  4. Are rol în profilaxia bolilor cardiovasculare, în special, la femei.
  5. Izoflavonele din Soia ajută, la reducerea pierderii de densitate minerală osoasă în postmenopauză, în asociere cu Calciu și Vitamina D.
  6. Reduce hipercolesterolemia.
  7. Deși sunt deosebit de folosite în patologii ale femeilor, izoflavonele din Soia s-au dovedit, de asemenea, benefice și pentru bărbați. Datele epidemiologice arată că în țările cu un consum ridicat de Soia cancerul de prostată este mult mai puțin frecvent.

  Compozitie

  Ce conține Soy Isoflavone?

  Capsulele complexe din Soia conțin izoflavone echilibrate natural, genisteină și daidzeină. Aceste binecunoscute flavonoide sunt completate de alți compuși naturali sănătoși care se găsesc în Soia și, deasemenea, în alimentele din Soia. Această plantă conține substanțe fitochimice care pot reduce eficient riscul de cancer, de boli de inimă și pot diminua multe simptome ale dezechilibrului hormonal apărut în procesul de reproducere.

  Fiecare capsulă conține:

  extract din seminte de Soia (Glycine max), cu 40% izoflavone50 mg
  agent de incarcare: celuloza microcristalina
  capsula: gelatina, apa purificata
  agent antiaglomerant: stearat de magneziu

  Nu contine: coloranti, agenti de conservare sau indulcitori artificiali, produse lactate, amidon, zahar, grau, gluten, fermenti, porumb, oua, peste, fructe de mare, sare, nuci, nici OMG.

  Soy Isoflavone se obtine din soia nemodificata genetic.

  Greutatea neta e = 22,8 g

  Administrare

  Mod de administrare recomandat (adulți): 6-7 capsule pe zi sau la recomandarea specialistului.

  Ce face atât de excepțional Soy Isoflavone?

  Femeile din Japonia care au o dietă bogată în Soia, au și bufeuri mai puține și un risc de cancer mamar net inferior femeilor din țările occidentale.

  Atentionari

  • Înainte de utilizarea suplimentului, asigurați-vă că sunteți la zi cu mamografiile și evaluările ginecologice.
  • Consultați specialistul dacă simptomele pentru care administrați suplimentul se agravează.
  • Consultați specialistul înaintea utilizării suplimentului, dacă aveți antecedente de boli hormonale sau ginecologice, inclusiv cancer ovarian, endometrioză și/sau fibrom uterin, dacă suferiţi de vreo boală hepatică sau dacă manifestaţi dureri abdominale, icter, urină închisă la culoare, dacă luaţi anticoagulante sau dacă urmaţi un tratament de substituire hormonală, inclusiv cel pentru glanda tiroidă.
  • Încetați utilizarea și consultați specialistul dacă resimțiți durere, disconfort sau sensibilitate mamară, sau dacă manifestați revenirea menstruației sau sângerări uterine.
  • Nu utilizați suplimentul dacă suferiți sau ați suferit de cancer de sân, și\sau dacă aveți sau ați avut  tumori ale sânului, sau dacă sunteți predispusă la cancer de sân, așa cum indică mamografia și\sau biopsia, sau dacă un membru al familiei suferă de cancer de sân.
  • Contraindicat persoanelor alergice la soia.
  • A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
  • Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.
  • A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor.

  Recomandari

  • Pentru profilaxia Osteoporozei suplimentul trebuie administrat împreună cu OSTEOPEN.
  • Pentru profilaxia sindromului premenstrual se poate asocia cu Cimcifuga Racemosa (“Iarba neagra”) care se regăsește în produsul Black Cohosh.
  • Pentru exces de estrogen și risc mare de cancer la sân este indicat suplimentul Super Indole-3-Carbinol.
  • Toate aceste indicații le puteți aplica după consultarea medicului endocrinolog.

  Producator

  Factors Group of Nutritional Companies Inc., 1550 United Boulevard, Coquitlam, British Colombia V3K 6Y2 – CANADA

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.