GREEN COFFEE SVETOL EXTRACT - CAFEA VERDE > Tratamente naturiste canadiene de la Natural Factors

  GREEN COFFEE SVETOL EXTRACT – CAFEA VERDE

  0 review-uri
  0 din 5

  128.00 lei

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Ce este Green Coffee Bean?

  Green Coffee Bean Svetol® este un extract patentat din boabe de Cafea verde, specia canephora, standardizat la 45-50% acid clorogenic, polifenoli și 10-15% acid cafeoilchinic. Cafeaua verde este bogată în acid clorogenic. Acesta accelerează arderea grăsimilor din organism. Prăjirea boabelor de cafea distruge cea mai mare parte a acidului clorogenic, astfel încât consumul unei căni de cafea astfel tratată termic nu va produce aceste beneficii. Doar boabele crude de Cafea verde conțin o cantitate semnificativă din acest compus care promovează sănătatea.

  Ce beneficii oferă Green Coffee Bean?

  1. Are beneficii pentru inimă și artere, reducând tensiunea arterială.
  2. Ȋn urma studiilor, consumatorii de Cafea verde în cantități moderate au un risc cu 80% mai mic de boală Parkinson, un risc cu 25% mai mic de cancer de colon, un risc cu 50% mai mic de pietre la rinichi și un risc de 80% mai mic de ciroză hepatică.
  3. Este un puternic antioxidant care protejează foarte mult fibroblastele de citotoxicitatea indusă de iradiere.
  4. Activitatea antioxidantă a acizilor clorogenici și rolul lor inhibitor au fost susținute de o serie de alte studii. Acidul clorogenic îmbunătățește metabolismul glucozei, inhibă acumularea de grăsimi și scade absorbția glucozei în intestine, putând reduce riscul diabetului de tip II. Mai multe studii clinice, in vitro și pe animale au demonstrat eficacitatea acizilor clorogenici atât în ​​reducerea producției de glucoză hepatică cât și a nivelului de zahăr din sânge, în prevenirea transformării zahărului în rezerve de grăsimi. Într-un mod reversibil, liniar și selectiv, acizii clorogenici inhibă enzima Glucozo-6-fosfat dehidrogenaza (G-6-PDH) care este implicată în metabolizarea glucozei în eritrocite, ceea ce duce la o reducere a gluconeogenezei (producția de glucoză) în ficat. Atunci când există mai puțin zahăr disponibil, organismul trebuie să se bazeze pe rezervele sale de grăsimi pentru a-și satisface nevoile energetice. Într-un studiu clinic recent (Moscova), care a implicat 75 de adulți, glicemia postprandială (după masă) a fost redusă cu 15-20% la subiecții suplimentați cu 90 mg de acizi clorogenici. Deasemenea, într-un studiu realizat pe animale, extractul de Cafea verde a redus, în funcție de doză, absorbția post-prandială a grăsimii și implicit nivelul trigliceridelor.
  5. În alt studiu in vitro, s-a dovedit că extractul de Cafea verde inhibă enzima lipază, ceea ce reduce hidroliza și absorbția intestinală a grăsimilor alimentare.
  6. Reduce, într-o perioadă de șase săptămâni, grăsimea abdominală la animalele hrănite până la sațietate. Are un efect benefic asupra controlului greutății fără a stimula sistemul nervos central și fără niciun efect de recul din cauza scăderii metabolismului atunci când suplimentarea încetează.

  Compozitie

  Ce conține Green Coffee Bean?

  Cafeaua verde (mai puțin de 2% cofeină) conține taninuri și antioxidanți care sunt benefice pentru inimă și artere.

  Fiecare capsulă conține:

  Svetol™* extract hidroalcoolic standardizat (45-50% acid clorogenic total, 50-55% polifenoli, 10-15% acid 5-cafeoilchinic) din boabe de Cafea verde (Coffea canephora)400 mg
  agent de incarcare: celuloza microcristalina
  capsula vegetala: guma din celuloza, apa purificata
  agenti antiaglomeranti: stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu

  Nu contine:

  • coloranti, agenti de conservare sau indulcitori artificiali, produse lactate, amidon, zahar, grau, gluten, fermenti, soia, porumb, oua, peste, fructe de mare, produse animale, sare, nuci.
  • organisme modificate genetic (non-GMO).

  Greutatea neta e = 45,0 g

  Administrare

  Mod de administrare recomandat (adulți): 1 capsulă pe zi, cu 30 de minute înainte de masă, cu un pahar de apă, sau după cum vă recomandă specialistul.

  Ce face atât de excepțional Green Coffee Bean?

  • Stimulează termogeneza, procesul de ridicare a temperaturii corpului prin arderea caloriilor. Se poate spune, că acest proces este asemănător efortului fizic.
  • Ajută la o promovare sănătoasă a pierderii în greutate prin îmbunătățirea metabolismului glucozei și inhibarea acumulării grăsimii.

  Potrivit pentru vegetrieni si vegani.

  Atentionari

  • Consultați specialistul înainte de utilizare dacă sunteți însărcinată sau dacă alăptați.
  • A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
  • Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă  variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.
  • A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor.

  Recomandare

  • Green Coffee Bean este un supliment pentru reducerea greutății prin mijloace naturale, fiind cel mai bine utilizat împreună cu un program alimentar cu calorii reduse, prestând în același timp și o activitate fizică susținută.

  Producator

  Factors Group of Nutritional Companies Inc., 1550 United Boulevard, Coquitlam , British Colombia V3K 6Y2 – CANADA

  *Svetol™ este o marca inregistrata de la Naturex.

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.