CITRUS BIOFLAVONOIDS cu Hesperidin - Susține capilarele, Reduce inflamația, Susține imunitatea > Tratamente naturiste canadiene de la Natural Factors

  CITRUS BIOFLAVONOIDS cu Hesperidin – Susține capilarele, Reduce inflamația, Susține imunitatea

  0 review-uri
  0 din 5

  72.00 lei

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Bioflavonoizii mai sunt denumiți și Vitamina P întrucât au proprietăți asemănătoare vitaminelor. Ei nu pot fi sintetizați de către organism și nu pot fi deci obținuți decât prin administrare de suplimente nutritive.

  Bioflavonoizii sunt antioxidanți puternici care reduc riscurile pentru multe afecțiuni inclusive trigliceridele și colesterolul. Ei măresc permeabilitatea capilarelor și reduc concentrația de celule sanguine în zonele de inflamație, dilatând arterele mai mici îmbunătățind circulația sanguină. Bioflavonoizii stimulează producerea bilei, influențează glandele endocrine și au proprietăți anti-parazitice și anti-bacteriene. Ei acționează similar cu aspirina, reucând adezivitatea placulară.

  Bioflavonoizii joacă un rol important în menținerea sănătății structurale și a permeabilității capilarelor (terminațiile arterelor sanguine). Pentru aceste motive acestea sa află printre puținele remedii pentru tratarea hemoroizilor. Un studiu recent raportat în Jurnalul de Biochimie Nutritională (Journal on Nutritional Biochemistry) din SUA arată că Bioflavonoizii Citrici repară AND-ul în celulele canceroase, contribuind la reversarea efectelor genetice degenerative și însănătoșirea celulelor canceroase cum ar fi în cancerul de prostată.

  Combinarea acestora cu Hesperidină crează o formulă antioxidantă superioară. Hesperidina este un bioflavonoid citric care prezintă activități antioxidante superioare și beneficii pentru sănătate și are o afinitate specială pentru sistemul circulator, demonstrându-se că ajută la îmbunătățirea sănătății capilarelor și a venelor.

  RECOMANDĂRI:

  • răceli
  • astm
  • infecții
  • alergii
  • inflamații
  • infecții virale
  • hemoroizi
  • probleme respiratorii
  • circulație periferică

  Compozitie

  Ingrediente / capsulă:

  Pulbere de bioflavonoide din coaja de fruct de Citrus sinensis, Citrus reticulată, Citrus paradisi, Citrus limon, Citrus aurantiifolia, cu 13% hesperidine500 mg
  Extract de hesperidină 150 mg din fruct de Citrus sinensis153,1 mg
  Pulbere de hesperidina din fructe de Portocala amara (Citrus aurantium)100 mg
  Capsulă: gelatină, apă purificată120 mg
  Agent lubrifiant: stearat de magneziu13,9 mg

  Greutatea netă e = 70,83 g

  Nu conține: coloranți, agenți de conservare sau îndulcitori artificiali, produse lactate, amidon, zahăr, grâu, gluten, fermenți, porumb, soia, ouă, pește, fructe de mare, sare, nuci, nici OMG.

  Administrare

  Doza recomandată (adulți): câte o (1) capsulă pe zi, sau după cum vă recomandă specialistul.

  Atentionari

  • Consultați specialistul înainte de utilizare dacă luați orice fel de medicamente, sau daca sunteți însărcinată sau alăptați.
  • A nu se lăsa la vederea și îndemâna copiilor.
  • A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
  • Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă  variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

  PRODUCATOR

  Factors Group of Nutritional Companies Inc. – 1550 United Boulevard, Coquitlam , British Colombia V3K 6Y2 – CANADA  

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.