SUPER STRENGHT BLUEBERRY CONCENTRATE > Tratamente naturiste canadiene de la Natural Factors

  SUPER STRENGHT BLUEBERRY CONCENTRATE

  0 review-uri
  0 din 5

  70.00 lei

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Afinele americane sprijină vederea, încetinesc îmbătrânirea prematură, combat declinul cognitiv și ajută la prevenirea infecțiilor tractului urinar, datorită antocianinelor, antioxidanții mari ORAC.

  BlueRich Super Strength Blueberry Concentrate oferă o doză mare de substanțe nutritive bioactive, cunoscute pentru îmbunătățirea vederii, susținerea nivelului sănătos de zahăr din sânge și protejarea performanțelor cognitive. Conținutul ridicat de antocianină crește integritatea capilară, inhibă deteriorarea radicalilor liberi și stimulează fluxul sanguin prin îmbunătățirea tonusului muscular neted. Proprietățile antibacteriene ale afinelor inhibă bacteriile de a adera la tractul urinar și de a provoca infecții ale tractului urinar.

  Antioxidanții puternici din BlueRich Blueberry Concentrate susțin nivelul de colesterol sănătos și tensiunea arterială. Scorul său ridicat ORAC (capacitatea de absorbție a radicalilor de oxigen) indică faptul că BlueRich este eficient în combaterea radicalilor liberi care accelerează îmbolnăvirea și îmbătrânirea.

  Procesul EnviroSimplex® de temperatură scăzută utilizat de Natural Factors, asigură extracte cu potență ridicată, care furnizează în mod constant cele mai înalte niveluri și cea mai largă gamă de fitonutrienți cheie. BlueRich Blueberry Concentrate este un concentrat 36:1 realizat din afine de înaltă calitate, cultivate în Canada, ce conține 100% fructe de afine fără adaos de zahăr, apă, aromă, culoare sau conservanți. Două geluri moi furnizează echivalentul a ¼ cană de afine proaspete plus vitaminele A, B, C și E natural, zinc, cupru și magneziu. BlueRich Blueberry este o modalitate eficientă de a profita de beneficiile pentru sănătate ale afinelor pe tot parcursul anului.

  Compozitie

  Ingrediente / capsulă:

  Concentrat (36:1) din fructe de Afin-cu-tufa-înaltă (Vaccinium corymbosum)500 mg
  Agent de încărcare: ulei, organic, de in
  Capsulă: gelatină, glicerină, apă purificată
  Agent de îngroșare: ceară galbenă de albine
  Emulsifiant: lecitină din Floarea-soarelui

  Greutatea netă e = 155,25 g

  Nu conține: coloranți, agenți de conservare sau îndulcitori artificiali, produse lactate, amidon, zahăr, grâu, gluten, fermenți, soia, porumb, ouă, pește, fructe de mare, sare, nuci, nici OMG.

  Administrare

  Doza recomandată (adulți): câte 3 capsule gelatinoase de 3 ori pe zi sau după cum vă recomandă specialistul.

  Atentionari și precauții

  • Consultați specialistul înainte de utilizare dacă administrați medicamente anticoagulante/care subțiază sângele.
  • Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă  variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

  PRODUCATOR

  FACTORS GROUP of NUTRITIONAL COMPANY Inc. 1550 United Boulevard Coquitlam, British Columbia, V3K 6Y2, Canada

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.