Activated Charcoal (Cărbune Activat) > Tratamente naturiste canadiene de la Natural Factors

  Activated Charcoal (Cărbune Activat)

  0 review-uri
  0 din 5

  90.00 lei

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Balonarea, senzația de sațietate și gazele sunt simptome comune ale indigestiei, care sunt inconfortabile și jenante. Capsulele de cărbune activat de la Natural Factors sunt o formulă premium pentru atenuarea simptomelor excesului de gaz. Este formulat pentru a fi utilizat după mese pentru a ameliora balonarea, presiunea, durerea, plenitudinea și senzația de a ne simți plini din cauza gazelor.

  Cărbunele a fost folosit în medicina de urgență de sute de ani și, mai recent, a fost recunoscut pentru o gamă mai largă de beneficii. Cărbunele activat este o formă foarte poroasă de cărbune care are o tendință naturală de a capta toxinele și alți compuși greu de digerat. Trece prin tractul gastrointestinal nedigerat, legându-se eficient de gazul produs în timpul digestiei și împiedicându-l să producă gaze incomode.

  Capsulele de cărbune activat sunt închise într-o capsulă unică din gelatină moale, făcându-le mult mai ușor de înghițit decât formatele obișnuite de tip cretă. Fiecare gelulă moale conține 250 mg de cărbune activat premium pentru a fi utilizat de adulți și copii cu vârsta de 12 ani și peste. Este certificat ISURA pentru puritate și nu conține OMG-uri. Capsulele de cărbune activat sunt o alegere excelentă pentru oricine se confruntă în mod regulat cu gaze inconfortabile și balonare după masă și are dificultăți în eliminarea alimentelor care produc gaze, cum ar fi cerealele și lactatele.

  Compozitie

  Ingrediente / capsulă moale:

  Cărbune activat250mg
  Emulsifianti: ulei de Cocotier, lecitină din Floarea-soarelui
  Capsulă: gelatină bovină, glicerol vegetal, apă purificată
  Agent de îngroșare: ceară galbenă de albine

  Greutatea netă e = 96,39 g

  Nu conține: coloranți, agenți de conservare sau îndulcitori artificiali, produse lactate, amidon, zahăr, grâu, gluten, fermenți, soia, porumb, ouă, pește, fructe de mare, nuci, nici OMG.

  Administrare

  Doza recomandată (adulți și copii peste 12 ani): 2-4 capsule moi pe zi după masă, la nevoie. Se poate utiliza din nou dupa 2 ore. Nu luați mai mult de 16 capsule în 24 de ore. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic fără recomandarea specialistului.

  Atenționări și precauții

  • Consultați specialistul de sănătate înainte de utilizare dacă sunteți însărcinată sau alăptați.
  • Consultați specialistul de sănătate dacă simptomele persistă mai mult de două săptămâni.
  • Utilizați suplimentul la 2 ore diferență de altă medicație.
  • Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.
  • Alte posibile contraindicații: eroziuni anatomice ale tractului intestinal, intoxicații (acizi și baze tari, preparate pe bază de fier, malation, cianuri, sulfoniluree).

  PRODUCATOR

  FACTORS GROUP of NUTRITIONAL COMPANY Inc. 1550 United Boulevard Coquitlam, British Columbia, V3K 6Y2, Canada

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.